Aranjament la Viitorul - ASA Târgu Mureș 6-1? Un jucător al oaspeților: “Suna telefonul să se bage la pariuri”

Distribuie pe:

Fostul mijlocaș Claudiu Voiculeț (37 de ani), fost jucător la Farul, Internațional Pitești, Pandurii Tg. Jiu, CFR Cluj și ASA Târgu Mureș, a declarat că a participat la numeroase partide aranjate din fotbalul românesc. În plus, și-a amintit detalii despre un duel Viitorul - ASA, din sezonul 2015-2016. Retras în urmă cu șase ani din activitatea, Claudiu Voiculeț a afirmat că partida dintre Viitorul Constanța și ASA Târgu Mureș, încheiată cu victoria formației lui Gheorghe Hagi cu 6-1, din sezonul 2015/2016, a fost aranjată.

Fotbalistul a fost titular, însă a fost schimbat în minutul 57, după ce a cerut explicit acest lucru.

Înaintea acelei partide, mai mulți jucători cu experiență din lotul celor de la ASA Târgu Mureș au fost acuzați de faptul că s-au dat “loviți” pentru a nu juca contra Viitorului, conștienți de faptul că meciul nu se va disputa într-o singură direcție. Și așa s-a dovedit a fi. Unul dintre jucătorii care au încercat să refuze participarea a fost chiar Claudiu Voiculeț. Cu toate acestea, a fost titular, dar a ieșit imediat după pauză, siderat de faptul că a putut lua parte la un meci care, în opinia sa, a fost precum o “piesă de teatru”, la capătul căreia Viitorul trebuia să iasă învingătoare.

“Aaaaa. Am vrut să ies la pauză la meciul ăsta (n.r. - Viitorul - ASA 6-1). Și am ieșit în minutul...nu mai știu (n.r. - Voiculeț a ieșit în minutul 57). Am mers cu echipa, nu mai știu cine era antrenor (n.r. - George Ciorceri). Ăla a fost, da. Suna telefonul cu o seară înainte ca să bage toți la pariuri. Da. Da. Asta e, mai sunt și din astea. Dar cred că se întâmplă peste tot. Eu am vrut să nu fiu eu implicat, atât. Restul...că se întâmplă, te enervezi. Am spus-o și atunci, e interviul. Am spus că am venit aici ca la...dacă știam, nu mergeam. Am mai făcut și atâta drum. Păi, ce?! Atunci a fost chiar așa...Eu nu știu cum poți să faci și să te mai uiți în ochii cuiva după ce faci asta”, a povestit Claudiu

Voiculeț, conform gsp.ro. Echipele de start la partida Viitorul - ASA Târgu Mureș 6-1: au marcat - I. Hagi (min. 20, 25), Boli (min. 37), Casap (min. 48), Tănase (min. 67 și 90+3) / Dedov (min. 32). Viitorul: Tordai - Benzar, Hodorogea, Boli, Ganea - Filip, Nedelcu, Pablo de Lucas - Chițu, I.Hagi, Fl.Tănase. Au mai intrat: Fl.Coman, Casap, Băluță.

Antrenor: Gheorghe Hagi.

ASA: Stăncioiu - L.Buș, Muth, Candrea, Borza - Gorobsov, Brandan - Dedov, Voiculeț, Feketics - Ciolacu.

Au mai intrat: R.Stoica, German, Șut. Antrenor: George Ciorceri.

Sorin Crăciun

Lasă un comentariu