Sângeorgiu de Mureș - Cadou de 8 Martie?

Distribuie pe:

Legat de drumul ocolitor al municipiului Târgu Mureș, care atinge și comuna Sângeorgiu de Mureș, primarul localității, Sófalvi Szabolcs anunță că a primit răspuns de la Drumurile Naționale (CNAIR) la adresa prin care instituția a solicitat informații legate de stadiul lucrărilor:

“Așadar 8 martie 2023 este data până la care trebuie finalizat și predat la CNAIR noul proiect tehnic al drumului ocolitor. După aceea se va organiza procedura de licitație pentru execuția efectivă a lucrărilor, iar dacă nu sunt contestații ar fi șanse să și înceapă în acest an lucrările! Doamne ajută! Ce bine ar fi! S-ar reduce semnificativ circulația mașinilor de mare tonaj pe DN 15 în Sângeorgiu de Mureș!”, scrie primarul pe pagina sa de socializare.

Edilul informează, de asemenea, că, pentru siguranța pietonilor, în comună au fost montate lămpi de iluminat suplimentare în zona trecerii de pietoni din apropierea magazinului Timko precum și în stația de autobuz din centrul comunei.

Totodată, au fost reluate lucrările de construire a noului Cămin cultural din Sângeorgiu de Mureș. “Până la sfârșitul anului sperăm să fie finalizate în întregime”, afirmă primarul .

Ileana Sandu

Lasă un comentariu