Iubirea e cel mai nobil sentiment al omenirii

Distribuie pe:

Sâmbătă, 25 februarie, la Casa de Cultură din Sâncraiu de Mureș, a avut loc cea de-a patra ediție a Balului Dragostei. Ziua dedicată iubirii s-a desfășurat sub genericul “Dragobete sărută fete”.

Evenimentul a fost organizat de organizația PNL Sâncraiu de Mureș.

În deschiderea balului, prezentatorul și moderatorul Valentin Zogorean a spus: “Bună seara și bine ați venit la ziua dedicată tuturor celor care au iubit, iubesc și vor iubi vreodată. Ce e dragostea, mă întreb și vă întreb - o comoară sau boală? Dragostea e fericire sau pe viață o povară? Astăzi, la Sâncrai venim de dragoste să vorbim pentru că dragostea îi determină pe oameni să facă lucruri minunate. Priviți câtă putere are dragostea, că v-a făcut să purtați acest port românesc cu zâmbetul pe buze. Nu a mai existat niciun alt moment din acest an în care o comunitate să arate așa deosebit. Cu un mesaj de Dragobete vă întâmpinăm și astăzi pe toți locuitorii comunei Sâncraiu de Mureș și Nazna, și nu numai.

Asociația multiculturală pentru artă, tradiție și dezvoltare Mureș, Primăria comunei Sâncraiu de Mureș, împreună cu grupul de organizatori din edițiile trecute au crezut cu tărie că sărbătoarea iubirii poate fi readusă la viață. Oamenii frumoși se nasc din iubire, iar prin iubire, oamenii trăiesc frumos. Respectul și înțelegerea sunt temelie pentru orice reușită.

Acest lacăt al iubirii va fi deschis cu cheia respectului, a credinței, a bunăstării și prieteniei aici, la Sâncraiu de Mureș, de către voi, toți.

Stimați oaspeți, sper că împreună reușim să trezim cele mai frumoase emoții și sentimente, că vă aduceți aminte de prima dragoste, de clipele cele mai frumoase petrecute lângă cel drag.

Iubiți-vă până la ultima suflare pentru că iubirea e fericire, iar fericirea face parte din viață. Iubirea nu are vârstă sau limită.

Vreau să ridic un pahar în cinstea dumneavoastră și împreună să facem ca dragostea să arate minunat, unde să aveți parte de iubire, dragoste și fericire”.

În cadrul balului a fost inclusă tombola, care a oferit câștigătorilor multe aparate de uz casnic, obiecte decorative etc.

Capul de afiș al tombolei a fost televizorul marca Samsung.

La bal au participat și persoane de alte etnii, omenia nu are naționalitate.

Iureșul horelor și dansului s-a derulat până duminica, la revărsatul zorilor, făcând front comun cu bucatele și vinul.

Florea Husar

Lasă un comentariu