Horoscopul lunii martie 2023

Distribuie pe:

A treia lună a anului este pragul dintre frig și cald, dintre monotonie și bucurie, iar astrologica.ro crede că zodiile trebuie să reînvie din propria cenușă, trebuie să construiască amintiri frumoase și, cel mai important, să se detașeze de obiceiurile toxice.

Berbec - Luna aceasta te vei concentra mai mult pe dragoste, ceea ce înseamnă că interesul tău pentru acest aspect al vieții tale va fi pe primul loc cu orice risc. Dacă ești singur, disperarea este și mai mare și vei căuta tot felul de soluții pentru a-ți schimba statutul. Dacă ești căsătorit sau ai copii, e posibil ca unele probleme mai vechi dintre tine și partener să reapară din cauza stresului din viața familială. Nimic nu se va rezolva dacă nu ești dispusă să te schimbi și tu măcar puțin. Va fi o lună plină pentru tine pe plan sentimental, așa că nu e de mirare că vei pica lată la finalul ei.

În plan financiar, se anunță parteneriate valoroase și chiar dacă nu vei câștiga bani rapid, viitorul este promițător. Dacă ai ocazia să te perfecționezi, nu ezita să spui da chiar dacă studiile sau cursurile care te încântă nu sunt gratis. De la sfârșitul lunii încolo vei cunoaște o explozie financiară, însă trebuie să ai grijă să nu îi cheltui fără să gândești.

Taur - Nu se anunță vești prea bune pe plan sentimental în această lună. Așteptările tale sunt prea mari și astfel riști să fii dezamăgit. Dacă ești angajat într-o relație serioasă, cel mai probabil situația devine din ce în ce mai complicată și nesigură. Dacă ești singur, abia spre sfârștiul acestei perioade vei reuși să fii mai dezinvolt și relaxat, ceea ce te ajută să îți mărești șansele de a cunoaște o persoană pe care să o placi măcar puțin.

Situația ta financiară este una bună și nu vei întâmpina niciun fel de probleme pe acest plan în această lună. Siguranța pe care o ai în acest moment va mai dura mult timp de acum înainte dacă vei reuși să fii la fel de chibzuit ca și până acum. E rost chiar de câștiguri suplimentare care te pot ajuta să îți achiziționezi un obiect pe care ți-l dorești de multă vreme, însă care nu este chiar o necesitate. Din când în când e bine să îți faci câte un moft, fie el și costisitor.

Gemeni - Luna martie este una foarte bună pentru tine pe plan sentimental. Orice legătură amoroasă ai avea, fie ea complicată sau liniștită, va cunoaște o îmbunătățire semnificativă atunci când te aștepți mai puțin. Dacă ești singur, datorită prietenilor sau a unei cunoștințe mai vechi, vei avea ocazia să întâlnești pe cineva potrivit pentru tine. Tot ce îți dorești este să ai parte de iubire și afecțiune.

Astrele sunt de partea ta în această lună și te îndeamnă să iei decizii înțelepte în ceea ce privește afacerile sau alegerile profesionale. Martie îți poate aduce o promovare sau în cel mai rău caz o mică mărire de salariu binevenită. Te bucuri de popularitate în rândul echipei în care lucrezi, ești un exemplu pentru cei din jur, iar imaginea ta se îmbunătățește de la zi la zi datorită acțiunilor tale curajoase.

Rac - Nu lăsa viața profesională să îți afecteze relația amoroasă, cel puțin nu luna aceasta. Acordă o atenție deosebită acestui sector al vieții tale chiar dacă ai multe pe cap. Luna mărțișorului va veni la pachet cu destule gesturi romantice, însă nu le crede pe toate și nu permite să fii manipulat. Dacă ești singur, acum mai mult decât oricând îți vei da seama că trebuie să îți găsești un partener la locul de muncă.

În luna martie vei ajunge să atingi nivelul profesional la care ținteai de multă vreme. Datorită șarmului tău, vei putea să avansezi încet, dar sigur. Este foarte important să îți faci cât mai multe relații și să încerci să te înțelegi bine cu toată lumea din domeniul în care activezi. Cel mai probabil, spre finalul acestei luni, vei primi o sumă de bani sau un cadou substanțial din partea unei persoane apropiate.

Leu - Martie vine pentru tine cu rezolvări ale unor probleme de care nu credeai că vei mai scăpa. Dacă ești angajat într-o relație, iar aceasta a scârțâit în ultima perioadă acum poți găsi o soluție împreună cu partenerul tău. Dacă te-ai despărțit recent, sunt șanse de împăcare, iar dacă ești singur emani senzualitate și poți cuceri pe oricine îți propui. Este important să ieși din zona de confort și să încerci lucruri noi.

Chiar dacă nu se anunță vești prea bune pentru tine pe plan financiar, nu trebuie să îți pierzi speranța. Luptă în continuare pentru avansare și fii pregătit, atât pentru eșec, cât și pentru succes. Orice evoluție cunoaște și hopuri, așa că tot ce trebuie să faci este să înveți din greșeli și să nu le mai repeți. Se recomandă munca de grup, schimbul de idei și evitarea pe cât posibil a investițiilor majore.

Fecioară - Luna martie va fi destul de stresantă pentru tine, mai ales dacă în viitorul apropiat ai de organizat un eveniment important. Dacă acum ești vesel și fericit, în secunda imediat următoare ai putea trece la polul opus. E important să te liniștești și să le iei pe toate pe rând, iar astrele te vor ajuta ca totul să iasă bine. Viața ta sentimentală este pregătită pentru un nou nivel, așa că nu îți fie teamă.

Veniturile tale vor rămâne aceleași și în această lună, lucru care te deprimă ușor ținând cont că acum cheltuielile sunt mai mari. Traversezi o perioadă în care investițiile și cumpărăturile sunt inevitabile, de aceea intri uneori în panică și simți că nu te vei descurca. Din fericire, te chibzuiești destul de bine și nu vor apărea probleme majore. Dacă banii tăi sunt la comun cu ai partenerului de viață, atunci lucrurile vor fi mult mai simple decât în condițiile în care trebuie să te descurci de unul singur.

Balanță - Nimeni nu știe dacă ești pregătit pentru un angajament serios pe plan amoros, dar tu ar trebui să te cunoști cel mai bine. Este foarte important să nu faci nimic din ceea ce nu îți dorești și să nu te lași manipulat de dorințele și așteptările celor din jurul tău. Dacă ești îndrăgostit sau împlinit pe plan relațional, atunci poți face următorul pas, dacă nu, mai bine așteaptă decât să regreți mai târziu.

E posibil ca luna aceasta să apară o invidie din partea ta pe câștigurile colegilor tăi. Chiar dacă te simți neîndreptățit la locul de muncă, trebuie să judeci corect și să accepți că situația este una corectă. Nu este vorba că tu ești mai puțin muncitor sau capabilă, însă conjunctura a făcut ca alții să fie mai norocoși decât tine. Situația ta financiară este una bună oricum, așa că trebuie să te mulțumești cu ceea ce ai, decât să îți faci rău singur.

Scorpion - Ești pus pe distracție luna aceasta și nicidecum pe sentimente profunde și gesturi sincere de iubire. Indiferent dacă ai o relație stabilă sau ești singur, libertatea la care ții atât de mult va ieși și mai mult la iveală în această perioadă. Vei continua la fel ca și până acum, cine vrea să stea alături de tine trebuie să te accepte așa cum ești. Trasezi linii exacte, iar cine le depășește va pierde.

Se anunță schimbări drastice în această lună pentru tine pe plan profesional și financiar. Chiar dacă nu îți place ca cineva sau ceva să îți dea viața peste cap, acum este necesar să faci unele mutări curajoase din propria inițiativă. Fie că este vorba de schimbarea locului de muncă, fie de inițierea în afaceri, acum este momentul tău de glorie și trebuie să profiți la maximum de el. Sfatul unei persoane în care ai mare încredere te va ajuta să faci un pas important în cariera ta.

Săgetător - Nu te simți împlinit pe plan amoros, însă în această lună ești mai hotărât decât oricând să schimbi ceva. Chiar dacă nu îți place să ieși din zona de confort, acum este momentul să iei o decizie tranșantă cu privire la partenerul tău care nu îți satisface nevoile. Fie vei pune punct relației, fie vei veni cu condiții noi care dacă nu sunt respectate nu vei mai fi dispus să acorzi a doua șansă. Ai mai multă încredere în tine.

Ideile tale creative și îndrăznețe te vor ajuta luna aceasta să îți pui mai mult aptitudinile în valoare. Și chiar dacă nu vei câștiga mai mulți bani de pe urma inteligenței tale, te vei putea bucura de laude și aprecieri din partea unor persoane care contează pentru tine. E posibil să vrei să faci o investiție majoră în locuința ta, dar evită pe cât posibil împrumuturile.

Capricorn - Ești mai preocupat decât oricând de familia ta și de ideea de cămin. E posibil să îți dorești un copil sau să te căsătorești, dacă încă nu te bucuri de toate acestea. E important să discuți deschis cu partenerul tău și să afli ce poziție are și el cu privire la viitorul vostru împreună. În orice caz, zarurile sunt aruncate și mare parte din ceea ce îți va spune cunoști deja. Dacă ești singur, o aventură amoroasă se poate transforma într-o adevărată peripeție.

Prima partea a acestei luni vine cu probleme care te îndepărtează de interesul pentru bani sau carieră. Concentrează-te în acest moment pe ce este mai important, pentru că aspectul material nu necesită atenție acum.

Imediat ce apele se vor liniști pe celelalte planuri, vei putea să reiei cursul firesc al vieții tale. Spre sfârșitul lui martie, vei simți o îmbunătățire a situației tale financiare fără să depui eforturi în acest sens și o vei primi ca pe o compensare a chinului tău în ceea ce privește sectorul personal.

Vărsător - Comunicarea îți poate aduce numai lucruri bune în această lună pe plan relațional. Fie ești certat cu partenerul tău, fie că te-ai despărțit de curând de el, dacă există un dialog sincer și calm problemele dintre voi ar putea să dispară. Nu lăsa orgoliul să ți-o ia înainte și acționează cu inima mai ales atunci când te apucă dorul. Dacă ești singur, nu lua decizii pripite care îți pot afecta și celelalte planuri ale vieții tale.

E posibil ca luna aceasta să faci mai multe călătorii în interes de serviciu, lucru care îți poate aduce mai mulți bani în cont. Pentru ca acest lucru să devină realitate, ar trebui să faci economii și să economisești o parte din banii pe care îi primești pentru aceste deplasări profesionale. Nimeni nu știe cum te organizezi tu, așa că fii inteligent și puțin hoț, chiar dacă termenul pare exagerat.

Pești - În luna martie, orice îți propui pe plan sentimental va ajunge să se realizeze. Ce-i drept, setea de dragoste va fi doar în prima săptămână a lunii, ca mai apoi să îți îndrepți atenția către bani și carieră. Dragostea se va împleti cu materialismul în această perioadă, semn că dacă ești singur, cel mai probabil vei fi în căutarea unui partener potent financiar. Dacă ești angajat deja într-o relație, atunci interesul comun va fi de a vă rotunji veniturile. Vestea bună este că faceți o echipă de milioane.

Luna martie va fi una excelentă pentru tine din punct de vedere financiar ori profesional. Nici nu se putea să primești vești mai bune pe acest plan în această perioadă, și culmea, te așteptai să ți se întâmple lucruri rele. Ambiția care te caracterizează va fi apreciată în aceste zile exact de cine trebuie, lucru care va conta enorm pentru evoluția ta în carieră. Chiar dacă nu ai energie cum ar trebui, măcar ești perseverent și nu te lași până nu termini ce ți-ai propus. (L.P.)

Lucreția Pop

Lasă un comentariu