Veste proastă pentru Guvernul României

Distribuie pe:

După o lungă și costisitoare luptă în favoarea României, Curtea Europeană de Justiție a acceptat cererea europarlamentarului Eugen Tomac de chemare în judecată a Austriei, pentru că a votat (ilegal și imoral) ca România să nu intre în Schengen.

Este un pas uriaș, care dă șanse foarte mari României să câștige procesul și să oblige Austria să plătească despăgubiri imense României și cetățenilor români care pierd bani pentru că nu suntem în Schengen.

Guvernul României a refuzat să participe la procesul împotriva Austriei și să apere onoarea României din următoarele motive:

1. Traficul de la frontiera cu UE generează miliarde de euro cu care corupții de la noi domină politic poporul, pe care îl țin într-o sărăcie și subdezvoltare pe stil rusesc.

2. Corupții de la noi nu doresc să pericliteze relația cu Austria și Olanda, permițând izolarea României după cortina vamală unde cele două state nu au concurență în secătuirea poporului român și subjugarea lui pentru următoarele generații.

3. Din jefuirea resurselor României o parte din bani pleacă în străinătate, dar un anumit procent este reținut și de trădătorii care acceptă și favorizează jaful. Astfel, resursele României sunt exploatate și controlate în continuare de “Imperiul Austro-Rusesc”.

4. Guvernanții nu doresc să utilizăm avantajul pe care l-am avea cu Marea Neagră și să fim un traseu important în transportul de mărfuri spre Europa Centrală și de Est.

Pentru aceste trădări, reprezentanții noștri sunt răsplătiți regește, fiindu-le garantată evoluția politică și personală.

Ar fi mai multe de spus, dar securitatea mea și a familiei mele nu îmi permit să spun acum mai multe...

PMP a convocat un congres pentru a stabili următorii pași pentru susținerea acțiunii noastre împotriva Austriei, demersuri gestionate de Eugen Tomac.

Demersul presupune inclusiv implicarea populației României în strângerea de semnături, acțiune menită să substituie refuzul guvernului de a apăra România în lupta cu Austria.

Vă las mai jos un link cu investigația celor de la Recorder, ca să înțelegeți de ce guvernul, împreună cu jefuitorii României, susține o graniță artificială în interiorul “statului european” din care România face parte din 2007. Deși prin tratatul de aderare s-a stabilit granița UE pentru care Europa a făcut contractul EADS în valoare de miliarde de euro, semnat în regim de urgență.

Conform contractului, ar fi trebuit să intrăm în Schengen în 2010. https://recorder.ro/video-pe-aici-nu-se-trece-fara-spaga.../

Radu Pescar

Lasă un comentariu