Zodiile și atragerea energiilor pozitive

Distribuie pe:

Astrologica.ro ne sfătuiește că, pentru a atrage de partea noastră energiile pozitive ale Universului, trebuie să alegem cu grijă cuvintele potrivite și să insistăm asupra unor afirmații de bun augur în funcție de zodia în care ne-am născut.

Repetându-le zilnic în minte sau chiar cu voce tare, aceste cuvinte dau permisiunea ego-ului

să evolueze, să câștige bunăvoință și protecție divină pentru atingerea unui nivel mai înalt de autocunoaștere și împlinire.

Berbec - “Sunt pregătit să îmi descopăr misiunea pentru care am venit pe Pământ. Nu am gânduri rele, primesc pace în viața mea, învăț cu seninătate ce este tăcerea. Răspund cu inima deschisă chemării mele și știu că o bogăție a măreției lui Dumnezeu se reflectă în mine”.

Taur - “Sunt conștient că fericirea mea este în mâinile mele. Mă detașez de lucrurile care îmi aduc nemulțumire sau furie. Am răbdare și sunt convins că tot ceea ce îmi doresc va veni la mine la momentul potrivit. Știu că merit să fiu fericit. Am destul, fac destul, simt destul”.

Gemeni - “Sunt recunoscător pentru tot ceea ce știu și pentru lucrurile pe care Universul mi le va dezvălui. Sunt flexibil, mintea mea este deschisă la lucruri noi, ascult cu atenție tot ce mi se spune. Mulțumesc divinității pentru binecuvântarea de a-mi putea folosi cuvintele cu înțelepciune”.

Rac - “Nu îmi este frică de ceea ce mi-a pregătit Universul. Caut în adâncul ființei mele uniunea profundă cu Dumnezeu și îi cunosc puterea vindecătoare. Nu aștept nicio recompensă, ofer cu inima deschisă și nu las energia negativă care vine din exterior să mă atingă”.

Leu - “Primesc armonie în viața mea și vreau să descopăr bucuria unei minți eliberate de orice constrângere. Aleg să mă conectez cu forța vitală din mine, să fiu puternic și mai generos. Îmi iau angajamentul de a sărbători viața care mi-a fost dată în fiecare zi.

Fecioară - “Îmi accept calitățile și defectele, cât și pe cele ale celor din jurul meu. Știu că oamenii sunt oglinda Universului și că merită să fie iubiți prin definiție. Îmi propun să nu mai caut perfecțiunea, să mă bucur de lucrurile simple, să fiu mai zâmbitor. Aleg cu grijă tot ce spun și gândesc”.

Balanță - “Sunt deschis către energia Universului, primesc echilibrul și îl duc mai departe. Simt că scopul meu în lume este să îi ajut pe alții și știu că, la rândul meu, voi fi ajutat. Împărtășesc pacea și iubirea, caut armonia adânc întipărită în ființa mea și aștept cu încredere bunăvoința divină”.

Scorpion - “Știu că viața mea este binecuvântată și îmi doresc sincer să fiu demn de darurile pe care le primesc de la Univers. Pot câștiga pacea interioară și pot evita gândurile care mă îndepărtează de ea. Las energia pozitivă a fiecărei zile să mă transforme într-o ființă mai bună, așa cum știu că pot fi”.

Săgetător - “Energia mea este expresia energiei cosmice și am datoria să o folosesc productiv. Am încredere că Universul îmi va arăta calea corectă pe care trebuie să o urmez în viață. Sunt gata să renunț la convingerile mele învechite. Sunt o ființă liberă și știu că trebuie să ofer libertate și altora”.

Capricorn - “Renunț la bătălia aprigă pe care o duc zi de zi cu mine și cu ceilalți. Las lucrurile să vină de la sine, fără să le forțez. Compasiunea și bunătatea au fost scrise de Dumnezeu în natura mea, așa că voi aduce bucurie altora prin acțiunile mele. Caut și aștept liniștea sufletului”.

Vărsător - Tot ceea ce mi se întâmplă este rezultatul alegerilor mele, de aceea aleg să fiu cea mai bună versiune a mea. Am nenumărate motive să fiu recunoscător, le apreciez și vreau să împărtășesc și altora importanța momentului prezent. Vreau să mă apropii de Dumnezeu și de oameni”.

Pești - “Sunt gata să ofer iubire necondiționată și să atrag dragostea în viața mea. Știu că Universul mă protejează și că lucruri bune sunt pe cale să mi se întâmple. Mă iubesc așa cum sunt, mă eliberez de ceea ce mă reține și accept cu bucurie ajutorul divin care mi se oferă prin oameni”. (L.P.)

Lucreția Pop

Lasă un comentariu