Spectacol găzduit: “Singurătatea pietrelor”, o producție a Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu

Distribuie pe:

Teatrul Național Târgu-Mureș vă invită, sâmbătă, 18 martie, de la ora 19.00, la Sala Mică, la spectacolul “Singurătatea pietrelor” de Flavius Lucăcel, în regia lui Gelu Badea, o producție a Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu.

“Singurătatea pietrelor” este drama unui copil autist, un fel de geniu neînțeles, chiar și de către propriii părinți, care încearcă să își țină familia lângă el. Este o piesă de teatru în trei personaje, mamă, tată și copil. Copilul este un bun observator al realităților, monologurile lui interioare fiind poeme de o emoționantă frumusețe. Este o piesă a metaforelor care, în final, decodează esența unui superb poem teatral.

“Singurătatea piterelor” este o producție de teatru emoționantă, având la bază piesa scrisă de Flavius Lucăcel, nominalizată la Premiul UNITER pentru Cea mai bună piesă românească în 2015.

Distribuție:

Copilul: Eugen Titu

Tatăl: Mihai Rădulea

Mama: Adelina Puzdrea

Regia artistică: Gelu Badea

Asistenți regie: Oana Marinescu și Radu Tudosie

Muzica originală: Oana Marinescu

Casetă tehnică Sorin Pungan: regizor tehnic; Emanuel Andrei Bolovan: maestru sunet: Gabriel Hârjoabă: maestru lumini: Iulian Marinescu: operator imagine; Florin Rotaru: videoproiecție

Spectacolul are o durată de aproximativ 75 de minute și este recomandat persoanelor cu vârsta peste 18 ani.

Prețul unui bilet este de 35 lei (tarif unic).

Biletele pot fi achiziționate exclusiv de la casieria Teatrului Național Târgu-Mureș (de luni până vineri, între orele 9.00-19.00, iar în weekend, cu o oră înainte de reprezentații), iar plata se face numai în numerar.

P.R. Marketing

Lasă un comentariu