A doua ediție a Festivalului de pricesne “Iisuse al meu, prieten bun”, în parohia Grebenișu de Câmpie, protopopiatul Luduș

Distribuie pe:

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, biserica parohiei Grebenișu de Câmpie, protopopiatul Luduș, a fost gazda unui eveniment deosebit, în a doua Duminică a Postului Mare. Astfel, după oficierea Sfintei Liturghii, a avut loc Festivalul de pricesne “Iisuse al meu, prieten bun”, aflat la a doua ediție.

Evenimentul, ce va fi difuzat de postul de televiziune Ardeal TV din Reghin, s-a bucurat de prezența a numeroși credincioși dreptslăvitori, printre care Dumitrița Gliga, Deputat în Parlamentul României, Nicolae Florin Pălășan, Subprefectul județului Mureș, Ștefan Gojman, primarul comunei Grebenișu de Câmpie, și viceprimarul comunei, Petru Moșneag.

Pentru bucuria celor prezenți, au interpretat pricesne grupul de copii “Mugurași” din Grebeniș, coordonat de Bianca Pop, Teodora Suciu, Diana Beldean, Grupul Vocal “Theotokos”, coordonat de doamna preoteasă Cristina Suciu, Maria Neag, Liviu Dascăl, Ana-Georgeta și Narcisa Balla, Dorina Oprea, familia Teodor, Narcisa și Teodora Țogorean și Angel Avram, care s-a ocupat și de sonorizarea evenimentului.

Mulțumim tuturor invitaților care au fost alături de noi, dar și tuturor credincioșilor, fără de care nu ar fi fost posibil acest eveniment.

Preot paroh Ionel-Adrian Suciu

Lasă un comentariu