Baschetbalistele de la BC Sirius Tg. Mures, în play-off-ul Ligii Naționale

Distribuie pe:

În Liga Națională de baschet fete, sâmbătă, s-a încheiat sezonul regulat. Derby-ul ultimei etape a opus la Sf. Gheorghe primele două clasate, Sepsi și Baschet Arad, gazdele impunându-se cu scorul de 98-68. Într-o altă partidă, KSE Tg. Secuiesc a pierdut, în deplasare, în fața lui CSM Alexandria, cu 81-65. În clasament, pe primul loc a terminat Sepsi Sf. Gheorghe cu 40 puncte, fiind urmată de CSM Constanța și Baschet Arad cu câte 26 puncte. În primele 8 locuri, asigurându-și prezența în faza play-off, s-au mai clasat Olimpia CSU Brașov, Rapid București, Universitatea Cluj, KSE Tg. Secuiesc și BC Sirius Tg. Mureș. Mureșencele, care au acumulat 25 puncte, au stat în ultima etapă.

Halterofilii de la CSS Tg. Mureș, în finala Campionatului Național

Trei componenți ai secției de haltere a Clubului Sportiv Școlar Tg. Mureș, respectiv Zsigmond Izsák, Marosi Evelin și Dóczi Örs, s-au calificat la finala Campionatului Național, rezervat juniorilor I și III, în urma unor prestații bune avute la Cupa României, competiție desfășurată, zilele trecute, la Bascov, în județul Argeș. Tinerii halterofili mureșeni sunt pregătiți de către profesorii Papp Zoltán și Selcuzan-Csiki Sándor.

Victorii pentru Ungheni și Tg. Mureș, eșec pentru Reghin, în Liga a 3-a

Două dintre cele trei reprezentante ale județului Mureș în Liga a 3-a de fotbal, Unirea Ungheni și ACS MSE Tg. Mureș au câștigat partidele disputate, pe teren propriu, în cea de-a 17-a etapă a Ligii a 3-a de fotbal, seria a 9-a. Unirea Ungheni a învins, sâmbătă, pe Ocna Mureș cu 3-0, iar ACS Tg. Mureș s-a impus, vineri, cu 3-1, în fața formației CSU Alba Iulia. Avântul Reghin, care a evoluat sâmbătă, în deplasare, cu Unirea Alba Iulia, a pierdut cu 4-0. Alte rezultate din această serie: Corvinul Hunedoara-Viitorul Cluj 6-0 și Sănătatea Cluj-Metalurgistul Cugir 2-0. În clasament conduce Corvinul Hunedoara cu 49 puncte, fiind urmată de Unirea Alba Iulia și Unirea Ungheni, cu 30, respectiv 29 puncte. Avântul Reghin se clasează pe locul V cu 24 puncte, iar ACS MSE Tg. Mureș ocupă cea de-a 6-a poziție, cu 21 puncte.

Poloiștii tricolori, calificați la Europenele Under 17

Naționala masculină de polo pe apă a României, alcătuită din jucători sub 17 ani, a câștigat turneul de calificare de la Tg. Mureș și și-a asigurat prezența la Campionatul European din luna august, de la Manisa, din Turcia. Echipa țării noastre s-a impus în toatele cele 4 jocuri disputate în Bazinul Olimpic “Mureșul “, respectiv 25-1 cu Irlanda, 20-4 cu Republica Moldova, 9-5 cu Ucraina și 13-1 cu Elveția.

Sorin Crăciun

Lasă un comentariu