România “se golește”!

Distribuie pe:

Drama României: 6 milioane de cetățeni români s-au “refugiat” în străinătate, în ultimii ani.

În 2016, românii formau a patra cea mai mare comunitate de emigranți în țările dezvoltate, fiind depășiți doar de mexicani, indieni și polonezi.

Conform Organizației Națiunilor Unite, după Siria, România este țara cu cel mai mare procent de migranți din populația proprie, deși nu auntem în război cu nimeni, poate doar cu noi înșine.

Situația este creată de proasta guvernare și de faptul că oamenii de calitate sunt îndepărtați în favoarea celor cu pile, a celor care dau mită sau a celor slugarnici.

Situația nu se va schimba niciodată de la vârf, deoarece conducătorii care profită nu o să renunțe niciodată la privilegii. De aceea, doar prin implicarea populației și prin presiunea exercitată de oamenii de rând se mai poate face ceva.

Astăzi, situația este aceeași, iar scăderea demografică accelerează golirea țării de populație. Chiar dacă lucrurile s-ar schimba mâine în bine, ne-ar trebui câteva zeci de ani să ne revenim.

În situația în care, în viitor, nu putem schimba nimic cu forța votului, păstrându-se tendința de depopulare, ultimul care pleacă din țară este rugat să stingă lumina!

Dumnezeu să ajute România, să îi dea conducători gospodari și să le ajute celor plecați să aibă unde să revină, cândva!

RADU PESCAR

Lasă un comentariu