La UMFST, Prima simulare din acest an a examenului de admitere

Distribuie pe:

Duminică, 26 martie, începând cu ora 8, peste 600 de candidați (dintre care 100 online, care se vor loga pe site-ul oficial) vor participa la prima ediție din acest an a simulării examenului de admitere la UMFST, din dorința de a-și testa nivelul de pregătire și însușire teoretică a cunoștințelor. Încrierile au început în luna ianuarie 2023 și s-au încheiat duminică 19, martie.

Simularea se va desfășura în sistem hibrid (cu prezență fizică/ online) și se adresează viitorilor candidați la examenul de admitere la programele de studii din domeniul Sănătate, specializările de 6 și 5 ani, Medicină, Medicină militară, Medicină dentară și Farmacie, atât în limba română, cât și în limba maghiară, precum și pentru programele de 4 și 3 ani, respectiv Asistență medicală generală (limba română și limba maghiară), Nutriție și dietetică, Balneofiziokinetoterapie și recuperare, Tehnică dentară, Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic, în limba română.

Simularea examenului de admitere la programele de 6 și 5 ani va avea o durată de 3 ore, iar pentru programele de 4 și 3 ani timpul alocat este de 2 ore.

Tur de familiarizare

Pentru cei ce și-au dorit să cunoască îndeaproape mediul academic și facilitățile pe care le au la dispoziție studenții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș , Liga Studenților din Târgu Mureș, în calitate de organizator, a pregătit un tur de familiarizare. Acesta este programat sâmbătă, 25 martie, de la ora 12. Punctul de plecare va fi esplanada UMFST din fața clădirii principale (str. Gh. Marinescu, nr. 38).

Examenul de admitere, sesiunea iulie, se va desfășura este programat în 23 iulie pentru toate programele de studii din domeniul Sănătate, am aflat de la Radu Stan, coordonator al Departamentului de Integrare Studenți din cadrul Ligii Studenților din Târgu Mureș.

B.L.

Lasă un comentariu