Ziua în care ne-am născut și personalitatea

Distribuie pe:

Cunoscutul numerolg Mihai Voropchievici a dezvăluit pentru romaniatv.net ce personalitate avem în funcție de ziua în care ne-am născut.

Prima zi a lunii - Sunt mai lunatici, dar iubesc sentimentul de a fi la putere și sunt conduși de respectul și admirația celor din jur. Sunt dispuși să își asume riscurile necesare pentru a lucra spre succesul adevărat. Sunt netemători, nu au frică de munca grea. Sunt subalteni extraordinari, iar când sunt șefi muncesc cot la cot cu colegii. Dorința de succes îi va conduce către o carieră în afaceri sau în politică.

A doua zi a lunii - Sunt diplomați, caută echilibru și vor să înțeleagă lumea, să cunoască, să găsească bucurie, fericire. Sunt oamenii armoniei, empatici, se conectează foarte ușor cu cei cu care uneori sunt puși în situația să se confrunte. Caută ca aceste provocări ale vieții să le aducă spre pace, liniște și armonie. Sunt destinați să lucreze într-o carieră care le permite să îi ajute în mod direct pe alții.

A treia zi a lunii - Sunt entuziaști, persoane atractive, au abilități de rezolvare a problemelor și vor excela într-o carieră de publicitate. Sunt cei care îi atrag pe toți spre ei.

A patra zi a lunii - Sunt fiabili, au stabilitate, argumente și sentimente puternice când e să demonstreze ceva. Motivația lor îi va aduce pe scenă ca vorbitori inspiraționali. Ei sunt cei care pot ghida oameni spre anumite zone.

A cincia zi a lunii - Sunt oameni sociabili, pentru că întotdeauna ei își trag energia și motivația din cei cu care se înconjoară și iau de la ei numai ceea ce le convine. Fiind sociabili, ei sunt buni sfătuitori, consilieri, educatori, dirijori. Ei empatizează și îi ajută pe oameni să se deschidă, să își exprime gândurile și sentimentele.

A șasea zi a lunii - Sunt iubitori, afectivi. Ei visează la familia perfectă încă din copilărie. Întotdeauna vor alege familia în locul carierei.

A șaptea zi a lunii - Aceștia sunt vizionarii. Nivelul lor ridicat de inteligență combinat cu intuiția îi face să privească lumea într-un mod pe care majoritatea oamenilor nu îl înțeleg. Au cel mai mare succes atunci când pot petrece timp singuri, cu gândurile lor, pentru că înțeleg ce urmează.

A opta zi a lunii - Ei sunt șefii. În timp ce alții se bucură de sentimentul puterii, ei și-l doresc, au nevoie de el pentru a fi fericiți. Lucrează bine în roluri de management, în care pot avea ultimul cuvânt în toate operațiunile, fiind maniaci ai controlului.

A noua zi a lunii - Ei sunt geniile, chiar dacă nu toți sunt conștienți de intelectul lor incredibil. Sunt oameni care pot să vină în viața noastră și să ne-o marcheze. Numai privindu-i, încercăm să facem și noi ceea ce fac ei.

A zecea zi a lunii - Sunt cei care schimbă strategia jocului. Ei sunt manageri incredibili, care îi inspiră pe alții prin modul în care știu să depășească limitele cu încredere. În loc să vadă regulile ca pe un set de fapte concrete, ei preferă să le vadă ca pe un ghid flexibil pe care îl poți îndoi și manipula după bunul plac.

A 11-a zi a lunii - Sunt egalizatorii, motiv pentru care nativii trebuie să evite locurile de muncă precum forțele de ordine. Vor fi tentați să ia acasă problemele de serviciu. Trebuie să învețe să creeze un echilibru real și solid în viață, nu să trăiască imaginar, să echilibreze munca și dorințele de a parveni cu dorința de a stabili o familie.

A 12-a zi a lunii - Ei sunt catalizatorii. Sunt mereu în mișcare, nu încetinesc niciodată, au o energie fantastică. Dacă sunt lăsați să acționeze necontrolat, astfel de oameni pot cădea în scopuri mai întunecate. Trebuie să fie atenți la temperamentul lor, deoarece pot scăpa de sub control.

A 13-a zi a anului - Au un impuls și o tenacitate de neegalat, asigurându-se că își vor îndeplini orice scop asupra căruia și-au ațintit ochii. Vor merge drept la țintă, fără să poată fi influențați sau opriți.

A 14-a zi a lunii - Aceștia sunt călătorii. Ei se bucură de schimbarea și fluxul de energie, îmbrățișând ideea că viața vine în flux și reflux. Pentru ei nu este nimic mai inconfortabil decât o viață statică, în care să se lase prinși. Pentru ei munca de rutină este catastrofală, de aceea își schimbă jobul foarte des.

A 15-a zi a lunii - Sunt recunoscuți ca “vrăjitori”. Personalitatea magnetică și atractivă a nativilor e atât de mare încât creează efect hipnotic asupra tuturor celor pe care îi întâlnesc. Aceste calități îi ajută să reușească în carieră, dându-le puterea de a câștiga măriri de salariu și promovări impresionante, indiferent de locul de muncă.

A 16-a zi a lunii - Ei sunt oamenii “de rezervă”. Trec prin viață simțindu-se ca și cum nu este a lor, ca și cum nu și-ar aparține. Vor inspira pași mari în călătoriile spirituale ale tuturor oamenilor și întâmplărilor pe care le întâlnesc de-a lungul vieții. S-au născut în această lume purtând un mesaj din univers. Ei sunt cei aleși.

A 17-a zi a lunii - Sunt cei talentați, dar și suficient de norocoși încât să descopere care este harul lor. Sunt, în mod natural, pricepuți în aproape tot ceea ce fac. Propria lor credință îi va ajuta în talentele și abilitățile lor, așa că trebuie să își urmărească pasiunile, să își urmeze inima și să pună suflet în activitățile pe care le fac.

A 18-a zi a lunii - Sunt cei care ne inspiră, motivaționalii. Merg și înțeleg că, dacă parcurg lent și constant un drum, vor câștiga cursa. Așa că trebuie să rămână cu lentoarea asta și să țintească mereu, pentru că au o abilitate uimitoare de a-i motiva, ghida și încuraja pe toți cei pe care îi întâlnesc în viață.

A 19-a zi a lunii - Sunt oameni care au capacități reale de a duce lucrurile începute la bun sfârșit. Sfatul pentru ei este să încerce să nu depășească limita pentru a fi perfecționiști. A fi un perfecționist înseamnă a distruge calitatea și durabilitatea lucrurilor pe care le-au făcut pe parcurs.

A 20-a zi a lunii - Aceștia sunt empaticii. Au abilități telepatice, empatice, incredibil de puternice, poate chiar din copilărie, când începeau să se manifeste. Sunt niște puteri naturale și datorită lor vor descoperi că nu există nimic care să le aducă mai multă bucurie decât aceea de a-i ajuta pe cei care au nevoie.

A 21-a zi a lunii - Sunt cei celebri, mereu înconjurați de alți oameni, cu o listă incredibilă de prieteni, dar și de simple cunoștințe. Dorința și posibilitatea de a se afla într-un cerc lărgit de oameni bine poziționați îi pot ajuta să își utilizeze comunicarea impecabilă, abilitățile de care dispun, talentul cu care au fost binecuvântați. Însă, dacă nu își alocă timp de singurătate, vor obosi.

A 22-a zi a lunii - Sunt calibratorii, cei care le aranjează pe toate ca la un puzzle. Lucrează cel mai bine în situații în care sunt concentrați pe proiect și în care le este permis să activeze singuri. Ei sunt cei care pot finaliza orice acțiune.

A 23-a zi a lunii - Ei sunt comunicatorii, având o aură care îi atrage pe ceilalți. Pot să aibă o carieră incredibil de promițătoare ca scriitor, scenarist, actor, cântăreț, însă numai dacă își folosesc darul pentru a împărtăși mesajul lor lumii întregi. Pot să facă oamenii fericiți, dar la fel de bine pot să îi distrugă manipulându-i.

A 24-a zi a lunii - Aceștia sunt cei care îi hrănesc pe cei din jur. Au fost trimiși pe pământ pentru a oferi dragoste, grijă, atenție și admirație altora. Nu trebuie să permită vampiri energetici în preajma lor, oameni profitori, care îi pot adula sau mângâia, în schimb îi secătuiesc de forțe și de putere.

În a 25-a zi a lunii - Ei sunt ghizii. Când se pornesc pe o anumită cale sunt hotărâți să o ducă la finalizare, indiferent de timpul, energia și sacrificiul pe care le acordă. Totuși, vor trebui să învețe că există și momente în care ar fi mai bine să dea drumul forței, care îi îndeamnă la epuizare.

A 26-a zi a lunii - Ei dau dovadă de forță. Au o putere incredibilă, trec prin viață fără să permită cuiva să le stea în cale. Îi conving pe toți cu multă ușurință, pentru că sunt, la rândul lor, încrezători și hotărâți și îi fac pe alții să vadă viața în felul lor și să îi atragă în cea mai recentă cauză pe care le-au expus-o. Sunt și utopici de multe ori, dar au darul de a atrage lumea.

În a 27-a zi a lunii - Aceștia sunt analiștii. Supragânditori incredibili, văd tipare și conexiuni în fiecare domeniu al vieții. Acest mod de a gândit poate fi de multe ori rezultatul confruntării cu niște situații extrem de dificile din viață și, astfel, folosesc logica ca mijloc de a le rezolva și de a ieși puternici pe cealaltă parte. Alții văd în ei doar puterea și admiră asta.

A 28-a zi a lunii - Sunt cei care își asumă riscul. Se hrănesc cu provocări, cu încercările din viață, sfidează de multe ori lucrurile dure și își bagă nasul unde nu prea trebuie. Cu toate acestea, când lucrurile devin dificile, au atâta forță interioară, încât îi însuflețește și pe cei din jur.

A 29-a zi a lunii - Ei sunt consilierii. Au fost binecuvântați cu o capacitate naturală de a auzi, a recunoaște, a înțelege și a analiza gândurile, emoțiile și motivațiile celor pe care îi întâlnesc. Alții văd în ei omul pe care se pot bizui și la care pot apela să ceară un sfat, o povață sau îndrumare.

A 30-a zi a lunii - Aceștia sunt carismaticii. Modul lor natural în care se poartă îi atrage pe cei din jur. Lumea întoarce capul după ei. Sunt comunicatori pricepuți, știu să își împărtășească gândurile și sentimentele cu care se confruntă în viață și cu ceilalți oameni, dar numai strângându-i grupuri-grupuri. Pentru că îi adună în jur doar pe cei care au același țel, pot fi politicieni de succes.

A 31-a zi a lunii - Ei sunt organizatorii. Oamenii aceștia își organizează viața meticulos, de la bunuri fizice la gânduri și la emoții, crezând că totul are un loc al lui și că pentru orice există un loc. Din păcate, acest lucru îi poate lipsi de flexibilitatea necesară pentru a reuși în viață. Trebuie să accepte că nu întotdeauna ceilalți vor juca după regulile lor. (L.P.).

Lucreția Pop

Lasă un comentariu