Destinul și ziua din săptămână în care ne-am născut

Distribuie pe:

Pe lângă data din lună în care ne-am născut, astrologica.ro ne dezvăluie că și ziua din săptămână are o influență importantă asupra destinului, calităților și șanselor pe care le avem în viață.

Luni - Dacă te-ai născut luni, te afli sub protecția și influența Lunii și ești o persoană generoasă, amabilă și atașată de prieteni. Se întâmplă să faci adesea lucruri deosebite pentru oamenii care îți sunt dragi, fără să te lauzi cu asta. Ești modest, iar acest lucru îi determină pe cei din jur să te susțină necondiționat.

Pe de altă parte, datorită Lunii te bucuri de o intuiție puternică, ceea ce te ajută foarte mult în viață să alegi binele de rău și să ocolești la timp obstacolele și riscurile mari.

Tot influența Lunii arată că ești o persoană sensibilă, emotivă și dependentă emoțional de familie sau de oamenii care îți oferă afecțiunea lor. Ești devotat familiei și casei tale și nu îți asumi riscuri în viața de familie.

În ceea ce privește norocul în viață, Luna nu este un astru prea generos. Nu ești o persoană deosebit de norocoasă, în schimb vei primi adesea ajutor la momentul oportun de la oamenii care te iubesc.

Marți - Te poți considera o persoană norocoasă, întrucât energia lui Marte te face ambițioasă, puternică și luptătoare. Nimic nu este prea greu pentru tine, mai ales dacă ai alături oameni care te susțin. Vei primi adesea și sprijin financiar, când te aștepți mai puțin.

Ești înzestrat cu un spirit bătăios și îți urmezi calea, chiar dacă uneori persiști pe un drum greșit. Dar, dacă ai înțelepciunea să te îndrepți către o țintă bună vei avea multe beneficii în viață.

În ceea ce privește soarta ta norocoasă, Marte este astrul care poartă noroc, dar trebuie să știi că de multe ori norocul este ascuns și trebuie să îl găsești la momentul potrivit.

Miercuri - Te afli sub influența lui Mercur care îți oferă multe calități. Ești o persoană inteligentă, descurcăreață și perspicace. Ești foarte abil când vine vorba de negocieri și discuții. Nu îți scapă niciun detaliu, ești foarte atent la tot ceea ce se întâmplă și speculezi fiecare șansă.

Norocul vine și pleacă din viața ta, ai perioade lungi de liniște și prosperitate, dar și perioade în care te copleșesc grijile. Cel mai greu este să iei decizii majore, în momentele de răscruce din viața ta, iar acestea nu vor fi puține. Uneori, vei lua decizii pe care le vei regreta, dar trebuie să fii pregătit să îți schimbi drumul dacă devine prea greu sau imposibil de urmat.

Joi - Aflată sub puterea lui Jupiter, ziua de joi aduce veselie, optimism și le dă nativilor puterea de a trece peste toate cu capul sus. Persoanele născute joia au o porție mare de noroc în viață și știu cum să speculeze șansele pe care le primesc. Pun mult suflet în tot ceea ce fac, iar acest lucru îi ajută să obțină cam tot ceea ce își doresc.

Ele beneficiază din plin de norocul chior din zicalele românești, care le iese în cale chiar și atunci când nu îl caută. De multe ori în viață vei avea parte de șanse pe care alții nu le au, dar ai un caracter frumos și plăcut, iar oamenii te susțin când ai nevoie.

Jupiter reprezintă expansiunea, grandoarea, lucrurile mari și succesul răsunător. Dacă ești născut joi, cu siguranță vei avea parte și tu de aceste calități ale planetei.

Vineri - Vineri este ziua lui Venus, astrul iubirii, al plăcerilor, dar și al banilor. Cei născuți vinerea sunt printre cei mai norocoși nativi. Sunt intuitivi, știu să facă bani și au parte de cariere de succes. Singurul lor mare defect este lenea, din cauza căruia ar putea rata oportunități rare.

Dacă ești născut vinerea, ai o fire foarte plăcută, atragi ușor oamenii de partea ta, îți faci prieteni peste tot și ești mereu în mijlocul lor. În plus, Venus te înzestrează cu tot felul de calități și daruri artistice care s-ar putea să te ajute să urmezi mai multe cariere în viață, nu doar una. Acestea vă vor aduce și beneficii materiale mari, dacă ești foarte implicat și muncitor.

Sâmbătă - Guvernați de Saturn, nativii care vin pe lume sâmbăta sunt deosebit de inteligenți, calculați, prudenți și mult mai maturi decât vârsta. Nu au parte de noroc tot timpul, dar știu ce alegeri să facă, pentru a ieși mereu în avantaj. Faptul că sunt muncitori și bine intenționați îi ajută să fie apreciați și sprijiniți de cei din jur.

Ai o fire rezervată, dar o personalitate puternică și te bazezi mereu pe propriile tale forțe. Norocul nu lipsește din viața ta, dar este bine drămuit. Așadar, trebuie să știi cum să profiți de fiecare șansă, oricât de mică.

Duminică - Dacă ai venit pe lume într-o zi de duminică, te afli sub protecția Soarelui, astrul care încurajează talentele artistice, gândirea nonconformistă și creativă. Persoanele născute duminica sunt curajoase, îndrăznețe și sigure pe ele, ceea ce le va purta noroc în viață. Rareori vor eșua.

Dacă te-ai născut duminica, soarta ta este binecuvântată de o putere divină și vei reuși să îți croiești cea mai bună soartă. Se crede că ghinionul nu se lipește niciodată de oamenii născuți duminica, iar tu ai toate șansele în viață să realizezi tot ce îți dorești. (L.P.)

Lucreția Pop

Lasă un comentariu