RESPECT, KEANU REEVES!

Distribuie pe:

...”dar ploaia a venit deodată ...

și ei, văzând cu ochii lor

întreaga-i față demachiată,

i-au aruncat un fel de … plată:

- Lăsați-l dracu', e-un actor!

O, biet actor! …

o, biet artist! …

rolurile mor,

viața e un teatru

trist.”

...................

Actorul, regizorul, producătorul de film și muzicianul Keanu Charles Reeves a întârziat la petrecerea dedicată încheierii filmărilor noului său film, organizată într-unul dintre cluburile din New York, și a ratat primele 20 de minute. El a așteptat răbdător în ploaie să fie lăsat să intre, dar nimeni nu l-a recunoscut. Proprietarul clubului a declarat: “Nici măcar nu știam că Keanu stă în ploaie, așteptând să fie lăsat să intre. Nu a spus nimic nimănui.”

Keanu călătorește cu transportul public și interacționează ușor cu oamenii străzii, oferindu-le ajutor.

Născut pe 2 septembrie 1964, el are 58 de ani, și poate mânca un hot dog în parc alături de oameni obișnuiți.

După ce a terminat filmările la unul dintre filmele “Matrix”, Keanu le-a oferit tuturor cascadorilor câte o motocicletă nouă, ca semn de recunoaștere a măiestriei lor, și a renunțat la o mare parte din salariul său pentru designerii de costume și experții în efecte speciale din “Matrix”.

De asemenea, Keanu și-a redus onorariul său pentru filmul “Avocatul Diavolului” pentru a avea suficienți bani ca să-l poată invita pe Al Pacino să apară în film.

Deși el a trecut prin multiple tragedii personale, inclusiv moartea copilului și apoi a soției sale, într-un accident de mașină, Keanu nu s-a descurajat. El a donat 5 milioane de dolari Clinicii care a tratat-o pe sora sa, bolnavă de leucemie, perioadă în care a refuzat să apară în filme pentru a fi doar alături de ea.

Keanu este un exemplu de om bun și altruist, care nu s-a pierdut în fața adversității și și-a dedicat viața pentru a ajuta și a face lumea un loc mai bun.

Respect, Keanu Reeves!

(Text preluat de la prietenul Radulian Roșca)

P.S. Pe actorul canadian Keanu Reeves îl putem vedea și noi, pe ecranul mare de la Târgu-Mureș, în noul său film, cu uluitor succes de box-office, “John Wick - 4”.

CONSTANTIN VAENI

Lasă un comentariu