“Împreună pentru comunitate”

Distribuie pe:

Asociația Divers, Fundația Transilvană Alpha, Fundația Comunitară Mureș și Asociația Mâini Unite, în colaborare cu Primăria Municipiului Târgu Mureș și cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Mureș organizează Târgul Organizațiilor Neguvernamentale “Împreună pentru comunitate”, a XX-a ediție aniversară. Evenimentul va avea loc în 13 mai, în Piața Trandafirilor, între orele 11 și 18, prilej pentru ONG-uri de a prezenta standuri cât mai interactive. Diverse momente culturale și flash mob-uri de conștientizare se vor derula în jurul Ceasului cu flori. De la ora 12 este programat Marșul Solidarității Civice, la care membrii și beneficiarii ONG-urilor mureșene, respectiv membrii comunității, prin participare pot arăta sprijinul lor față de munca ONG-urilor și a voluntarilor.

Fiind unul din cele mai importante evenimente publice și de imagine ale sectorului ONG, Târgul dorește să ofere un cadru adecvat prin care organizațiile neguvernamentale din domenii foarte diferite de activitate pot să interacționeze, o dată pe an, arătând comunității oferta de servicii sau alte tipuri de activități, respectiv atrăgând voluntari și 2%, respectiv 3,5% din impozitul pe venit al membrilor comunității.

ONG-urile interesate se pot înscrie până în 30 aprilie, prin completarea formularului de înscriere (ce poate fi solicitat de la Asociația Divers, tel. 0265-31.17.27 sau office@divers.org.ro), iar până în 5 mai pot cere stand gratuit (cort, 1 masă și 1 scaun), dacă doresc să li se pună la dispoziție, precizează inițiatorii. (B.L.)

Lasă un comentariu