Parteneriatul – fereastră a oportunităților educaționale

Distribuie pe:

Colegiul Agricol “Traian Săvulescu”din Târgu Mureș continuă Protocolul de colaborare încheiat încă din 2008 cu Instituția Publică Liceul Teoretic “Ștefan cel Mare”din Chișinău. Deși Protocolul a fost întrerupt pentru o scurtă perioadă, din motive independente de voința celor implicați, el a fost reluat în acest an școlar, iar în octombrie 2022, 11 profesori ai Colegiului au vizitat Liceul din Chișinău, precum și orașul capitală.

În perioada 20-22 aprilie, în Tg. Mureș, a fost primită o delegație a acestei prestigioase instituții de educație, într-un schimb de experiență, intitulat “Parteneriatul - fereastră a oportunităților educaționale".

Joi, 20 aprilie, delegația din Republica Moldova a participat la lecțiile deschise, atât teoretice, cât și la atelierele practice, susținute de profesorii instituției gazdă, iar după-amiază a avut loc o vizită în centrul orașului, Turnul Primăriei și în Cetatea Medievală.

Ieri, 21 aprilie, oaspeții au vizitat Salina Turda, iar seara au participat la un spectacol oferit de elevii Colegiului Agricol, în colaborare cu Palatul Copiilor Tg. Mureș, precum și la o masă festivă.

Mulțumim instituțiilor care au sprijinit Colegiul Agricol “Traian Săvulescu”pentru o bună organizare a acestui eveniment, precum și sponsorilor, care ne-au susținut financiar, și ne dorim o colaborare cât mai îndelungată cu partenerul nostru, Instituția Publică Liceul Teoretic “Ștefan cel Mare”din Chișinău, se arată în Comunicatul de presă emis de organizatori.

L.B.

Lasă un comentariu