Vineri, 28 aprilie, ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Național din Târgu Mureș - “Navigatorul” de Conor McPherson

Distribuie pe:

Piesa, nominalizată la Premiul Tony și Premiul Olivier, a fost scrisă de dramaturgul Conor McPherson în 2006. Acțiunea e plasată în Baldoyle, o suburbie din Dublin, în Ajunul Crăciunului, și îl are în centru pe James “Sharky” Harkin, un alcoolic care locuiește cu fratele său orb și în vârstă, Richard Harkin. Pe măsură ce încearcă să stea departe de băutură pe perioada sărbătorilor, Sharky trebuie să îi țină piept irascibilului Richard, dar și propriei conștiințe care îl bântuie, amenințând să scoată la suprafață un secret întunecat.

Din distribuție fac parte actorii Theo Marton - James “Sharky” Harkin, Nicu Mihoc - Richard Harkin, Dan Rădulescu - Ivan Curry, Costin Gavază - Nicky Giblin, Richard Balint - Mr. Lockhart și Ale Țifrea - Maria.

Regia: Cristi Juncu; scenografia: Cosmin Ardeleanu; mișcarea scenică: Bordas Attila; regia tehnică: Teodora Crăciun; sufleor: Laura Moldovan.

Actorul Richard Balint a fost distins cu Premiul UNITER pentru Cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul Mr. Lockhart!

Spectacolul conține limbaj licențios și este recomandat persoanelor cu vârsta peste 16 ani!

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrunational.biletmaster.ro. (PR Marketing)

Lasă un comentariu