Lucrări ample de modernizare a drumurilor și trotuarelor din Ungheni

Distribuie pe:

Primăria orașului Ungheni ne informează că în această perioadă, lucrările de reabilitare, respectiv realizare a aleilor pietonale și modernizarea rigolelor din zonele care au beneficiat anterior de investiții în infrastructura rutieră, evoluează de la o zi la alta. Străzile Izvor din localitatea Cerghizel și C.A.P.-ului din localitatea Morești sunt în plin proces de modernizare în această perioadă.

“Continuăm modernizarea drumurilor publice, a trotuarelor și a rigolelor de colectare a apelor pluviale de pe căile de acces care beneficiază de aceste lucrări, atât în orașul Ungheni, cât și în localitățile noastre aparținătoare. Apelez la răbdarea și înțelegerea locuitorilor din zonele în care avem în desfășurare șantiere și să le promit faptul că toate aceste eforturi vor fi răsplătite imediat după finalizarea lucrărilor.

Doar în ultimul an, pe raza UAT Ungheni au fost asfaltate și modernizate 14 străzi și aleile pietonale, respectiv rigolele aferente. Este vorba, în total, de peste 4 kilometri de drum asfaltat, atât în mediul rural, cât și în cel urban administrat. Cu răbdare și atenție pentru fiecare lucrare în parte, vom putea să ne bucurăm de un oraș mai frumos, mai curat și mai deschis către dezvoltare”, a afirmat primarul orașului Ungheni, Victor Prodan.

În prezent continuă lucrările de modernizare stradală, fiind pregătite suprafețele de drum pe raza localității Morești, drumuri care vor fi modernizate în perioada următoare.

Lasă un comentariu