Aperitiv - Brioșe cu porumb

Distribuie pe:

Ingrediente:

- 2 ouă

- 50 ml ulei

- 200 ml lapte

- 200 gr făină

- 1 linguriță praf de copt

- 200 gr porumb dulce (conservă)

- 100 gr prosciutto

- 50 gr parmezan

- 1 ardei capia

- câteva fire de ceapă verde

- sare după gust

Radem parmezanul, tocăm mărunt ceapa, iar ardeii și prosciutto le tăiem fâșii.

Batem ouăle cu uleiul și laptele. Adăugăm făina și praful de copt și sare după gust. Adăugăm apoi parmezanul, ardeiul, ceapa și prosciutto.

Scurgem porumbul și îl adăugăm în compoziție.

Omogenizăm și obținem o compoziție asemănătoare celei de chec.

Așezăm hârtiuțele pentru brioșe în forme și turnăm cu o lingură compoziția.

Punem brioșele în cuptorul preîncălzit la 180 de grade cu ventilație timp de 30 de minute.

Lasă un comentariu