În acest sfârșit de săptămână are loc - Cel mare târg de flori în Curteni

Distribuie pe:

Sărbătoarea Florilor, cel mai mare și așteptat eveniment dedicat florilor, din județul Mureș, va avea loc, în acest sfârșit de săptămână (6-7 mai), în satul Curteni, comuna Sântana de Mureș, pe terenul de sport. Târgul, ajuns la cea de a XXI-a ediție, va fi deschis între orele 10.00 și 21.00.

Sute de specii de flori pentru decorarea teraselor, balcoanelor și curților, plante ornamentale, arbori, arbuști și plante aromatice vor fi expuse și comercializate de cunoscuții florari din zonă, au transmis organizatorii.

Pentru copii vor fi organizate ateliere de grădinărit unde vor învăța cum se plantează și se îngrijește o floare. Tot pentru copii va fi amenajată o zonă de joacă, jocuri și pictură pe față. Vizitatorii se vor putea bucura și de un program artistic care va avea loc pe scena amenajată cu această ocazie. Dansatori și interpreți locali, copii din comună, Ansamblul Artistic Profesionist Mureșul, Radu Ille, Kali, dar și invitați de peste hotare au pregătit un spectacol pentru toate gusturile.

La târg vor fi prezenți nu doar florarii, ci și producători locali care își vor etala produsele culinare sau de artizanat pe tarabe. (D.B.)

Dragoș Bardoși

Lasă un comentariu