TVR Tg. Mureș împlinește 15 ani!

Distribuie pe:

TVR Tg. Mureș sărbătorește 15 ani de emisie pe data de 5 mai 2023. Evenimentul va fi marcat de două emisiuni-ediții speciale, în limba română și în limba maghiară.

Cu această ocazie va fi lansat un concurs la care telespectatorii au posibilitatea de a câștiga, prin tragere la sorți, un televizor

LED, oferit prin parteneriatul TVR Tg. Mureș și Magazinul Auchan Tg. Mureș.

Concursul se va desfășura între 5 mai și 26 mai 2023, iar tragerea la sorți va avea loc pe 29 mai 2023.

Pentru a participa, telespectatorii vor trimite un e-mail, cu o urare de aniversare, la adresa teritorial.tgmures@tvr.ro cu titlul CONCURS sau VERSENY, în care își vor menționa numele, prenumele și numărul de telefon. Fiecare participant ia parte la o singură extragere pentru premiu.

Concursul este deschis tuturor participanților rezidenți în România, cu excepția angajaților SRTv, precum și a membrilor familiilor acestora până la gradul IV inclusiv.

Studioul Teritorial TVR Tg. Mureș funcționează în municipiul Tg. Mureș, fiind unul dintre cele cinci regionale ale Televiziunii Române. Înființat în 2008, Studioul Teritorial TVR Tg. Mureș acoperă Regiunea 7 Centru (județele Mureș, Covasna, Harghita, Alba, Brașov și parțial Sibiu) și are 50% din emisia proprie în română și 50% în maghiară, germană și rromani.

Programele TVR Tg. Mureș servesc unei palete largi de public. Ele acoperă în mod echilibrat toate genurile producției tv: știri, emisiuni informative, dezbateri de actualitate, divertisment, religie, evenimente sportive, spectacole și concerte, anchete și documentare, emisiuni de smart education și hobby, oportunități de afaceri, talk-show-uri dedicate publicului din mediul rural și urban.

Urăm tuturor colegilor, respectiv telespectatorilor noștri un sincer și călduros “La mulți ani!”

Cristian Radu Georgescu,

Coordonator cu atribuții de director Studioul Teritorial TVR Tg. Mureș

Lasă un comentariu