Musaca vegetală

Distribuie pe:

Ingrediente:

- 2 vinete

- 1 ceapă

- 1 cățel de usturoi

- 2 roșii

- 100 g champignon

- 1 lingură de făină

- 125 ml lapte degresat

- 1 lingură de ulei de măsline extra virgin

- sare și piper

Mod de preparare:

Musacaua Vegetală este o mâncare de post și de dietă.

* Tăiați vinetele în rondele subțiri și lăsați-le să se înmoaie în apă cu sare;

* Sotați celelalte legume; mai întâi ceapa și usturoiul, după care adăugați ciupercile și roșiile; rondelele de vinete le gătiți pe grătar;

* Într-un vas de yena așezați un strat de rondele de vinete și peste ele puneți un strat din legumele sotate; repetați procedeul până se termină rondelele de vinete; se începe și se termină cu un rând de vinete;

* Cu făina și laptele facem un sos bechamel pe care îl punem peste musaca și gratinăm 6-7 minute.

(Sursa: https://miracole.info/musaca-vegetala)

Lasă un comentariu