Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș

Distribuie pe:

CSU Medicina începe turneul de calificare în prima ligă de volei!

Patru echipe au luat startul în Turneul final al Campionatului Național de Volei Divizia A2, organizat de CSM Corona Brașov, între 12 și 14 mai. În urma întrecerilor de la Sala “Metrom”, primele două vor promova în Divizia A1.

Prima zi a turneului pentru CSU Târgu Mureș a fost ocupată de partida de la ora 13.30, cu CSM Constanța. Astăzi, fetele vor juca contra gazdelor, de la ora 16.00, iar duminică, 14 mai, vor intra pe teren, la 13.30, în duelul cu CSU Galați.

Carmen Arniceru, căpitanul echipei, a declarat că deși vor disputa meciuri grele, sunt pregătite fizic, psihic și tehnico-tactic pentru a-și atinge obiectivul mult dorit.

“În acest weekend vom întâlni patru cele mai bune echipe din liga secundă pentru a disputa meciurile care vor decide cine va urca în prima divizie. Nu va fi un turneu ușor, însă eu cred că suntem pregătite fizic, psihic și tehnico-tactic pentru a ne atinge obiectivul de a promova. Avem un efectiv tânăr, emoțiile vor fi mari, dar constructive. Vom da tot ce e mai bun pe teren pentru susținătorii noștri, până la ultimul fluier, fie că sunt în sală să ne susțină, fie că ne susțin din mediul online! Luptă CSU!”

Antrenorul principal al senioarelor, brazilianul Paulo De Tarso Milagres, secondat de István Bokor, a așteptat mult această etapă și este încrezător în forța echipei.

“Acesta este cel mai așteptat moment. Desigur, echipa brașoveană va juca acasă și va avea suporterii aproape, prin urmare, cred că este favorita turneului. Însă CSU Hygienium Galați, CSM Constanța și CSU Târgu Mureș sunt echipe foarte puternice, deci este imposibil și mult prea devreme să lansăm acum un pronostic, înainte de meciuri. Îmi doresc să jucăm într-o sală plină și sper să fim urmăriți de cât mai mulți iubitori ai voleiului!”

Iată programul de azi și de mâine:

Sâmbătă, 13 mai

13:30 CSM Constanța - CSU Galați

16:00 CSU Tg. Mureș - CSM Corona Brașov

Duminică, 14 mai

13:30 CSU Galați - CSU Tg. Mureș

16:00 CSM Corona - CSM Constanța

Meciurile vor fi transmise live de către organizatori și vor fi preluate pe pagina de Facebook a Clubului Sportiv Universitar Târgu Mureș.

Compartimentul Relații Publice UMFST

Lasă un comentariu