Sâmbătă, 20 mai, ora 19.30, la Sala Mică a Teatrului Național din Târgu Mureș - PREMIERĂ - “Furtuna” de William Shakespeare

Distribuie pe:

E un moment aniversar pentru toți admiratorii operei shakespeariene: anul acesta se împlinesc 400 de ani de la publicarea First Folio: prima ediție a volumului cu piesele lui Shakespeare, compilată de prietenii dramaturgului și a fost publicată la șapte ani după moartea acestuia. Prima ediție conține 36 dintre cele 37 de piese scrise de el, grupate pentru prima dată în comedii, tragedii și drame.

Cea mai inspirată modalitate de a celebra acest lucru este să punem în scenă piesele lui Shakespeare și să le vizionăm cu ochi avizi și cu o minte deschisă.

Compania “Liviu Rebreanu” vă prezintă tragicomedia Furtuna, adaptată și regizată de Nicolas Cristache.

Din distribuție fac parte actorii: Nicolae CRISTACHE - Prospero, Larisa DOBRIN - Miranda, Alex STOICESCU - Ariel, Mihai CRĂCIUN - Alonso, Costin GAVAZĂ - Antonio, Liviu PANCU - Gonzalo, Ștefan MURA - Sebastian, Luchian PANTEA - Stephano, Cristian IORGA - Trinculo, Radu ANASTAS - Căpitan, Sergiu ȘTEFANACHE - Caliban și Daniel SUCIU - Ferdinand.

Regia artistică este semnată de Nicolas CRISTACHE, scenografia - Aurel ASANACHE, lighting designer - Alin POPA, sufleur este Iolanda BELBE, iar regia tehnică este asigurată de Stelian CHIȚACU.

Următoarea reprezentație va avea loc duminică, 21 mai.

Biletele și abonamentele flexibile pot fi achiziționate online de pe teatrunational.biletmaster.ro. Biletele și abonamentele flexibile în format fizic pot fi cumpărate la Casieria de la Sala Mare a Teatrului, de luni până vineri, între orele 9.00 - 19.00. Biletele vor putea fi achiziționate și începând cu o oră înaintea reprezentațiilor, la fața locului.

Lasă un comentariu