SUA: Un șofer beat a încercat să schimbe locul cu câinele său pentru a scăpa de poliție

Distribuie pe:

Un șofer beat care circula pe o șosea din statul american Colorado a încercat să schimbe locul cu câinele său pentru a evita să fie arestat atunci când a fost tras pe dreapta de către polițiști pentru depășirea limitei de viteză, a indicat poliția locală, potrivit DPA.

Poliția din Springfield a postat pe Facebook că tentativa de schimbare a locului a avut loc sâmbătă, în jurul orei 23.30, atunci când agenții au tras pe dreapta un șofer care conducea cu 52 de mile/oră (84 km/h) într-o zonă unde limita de viteză era de 30 de mile/oră (48 km/h).

“Șoferul a încercat să schimbe locul cu câinele său care se afla pe scaunul pasagerului, pe măsură ce polițistul s-a apropiat și a urmărit întregul proces”, au declarat duminică reprezentanții forțelor de ordine.

“Bărbatul a ieșit apoi din mașină pe partea pasagerului și a susținut că nu el conducea”.

Atunci când poliția l-a întrebat pe suspect dacă a consumat alcool, acesta a fugit, abandonându-și atât vehiculul, cât și patrupedul. Bărbatul a fost prins la aproximativ 60 de metri de locul unde a început incidentul.

Șoferul se confruntă în prezent cu mai multe acuzații, printre care conducerea unei mașini sub influența alcoolului/drogurilor și opunerea de rezistență la arestare.

“Câinele a fost dat unei cunoștințe de-a șoferului pentru a avea grijă de el cât timp acesta este arestat”, a precizat poliția. “Patrupedul nu se confruntă cu nicio acuzație și a fost lăsat să plece doar cu un avertisment”, a adăugat aceasta. AGERPRES (sursa foto: American Kennel Club)

Lasă un comentariu