Testamentul fiicei lui Elvis Presley

Distribuie pe:

Priscilla Presley, văduva cântărețului american Elvis Presley, a acceptat un compromis în legătură cu testamentul fiicei lor, Lisa Marie, decedată la jumătatea lunii ianuarie, pe care îl contestase în instanță deoarece nu a fost inclusă în succesiune, a anunțat marți avocatul ei, citat de AFP.

Lisa Marie Presley, unica fiică a “regelui muzicii rock-and-roll” și care a avut la rândul ei o carieră muzicală, a murit în mod neașteptat pe 12 ianuarie 2023, la Los Angeles, în urma unui stop cardiac, la vârsta de 54 de ani.

În timpul vieții sale, Lisa Marie a deținut controlul administrativ asupra “Graceland”, celebra reședință pe care tatăl ei o avea în Memphis, Tennessee, unde starul american a fost găsit fără semne vitale în august 1977. “Graceland” a devenit de atunci un loc de pelerinaj pentru fanii artistului.

Lisa Marie a numit-o în 2010 pe mama ei, Priscilla, în calitatea de co-administrator al averii sale impresionante, însă și-a modificat testamentul în 2016 pentru a-și lăsa averea primei sale fiice, actrița Riley Keough.

Priscilla Presley a contestat acel nou testament în ianuarie 2023. Potrivit avocaților, ea a descoperit modificările testamentare abia după moartea fiicei sale și avea îndoieli despre autenticitatea semnăturii Lisei Marie Presley.

Marți, avocatul văduvei, Ronson Shamoun, a anunțat în fața unui judecător din Los Angeles că părțile au ajuns la un compromis. Niciun detaliu nu a fost însă divulgat despre acest acord.

“Părțile familiale sunt mulțumite”, a precizat avocatul în exteriorul tribunalului.

Potrivit lui, părțile sunt acum “unite, împreună și entuziasmate în legătură cu viitorul”.

Riley Keough este și ea mulțumită că a pus capăt acestui litigiu, a declarat avocatul ei, Justin Gold.

Priscilla Presley, în vârstă de 77 de ani, a divorțat de Elvis Presley în 1973, punând capăt unei căsnicii care a durat șase ani.

“Țin să precizez că nu a existat niciodată un proces intentat nepoatei mele mult iubite”, a declarat văduva starului american într-un comunicat.

“Ca familie, suntem bucuroși că am rezolvat această problemă împreună”, a adăugat ea, și a cerut presei să respecte “viața privată a familiei, pentru a ține doliu după Lisa Marie”.

Riley Keough, în vârstă de 33 de ani, este o actriță care s-a remarcat în superproducția “Mad Max: Fury Road” și, mai recent, în filmul independent “Zola”.

Lisa Marie Presley a lăsat în urma ei alte două fiice, gemenele Harper și Finley, născute pe 7 octombrie 2008. Ea a avut și un fiu, Benjamin Keough, care s-a sinucis la vârsta de 27 de ani, pe 12 iulie 2020.

Lasă un comentariu