Miercuri, 24 mai 2023, ora 18.00, Stadionul “Central” Ungheni, un meci, cât o finală de baraj!!

Distribuie pe:

Cea mai bine clasată echipă de fotbal a județului Mureș C.S. Unirea Ungheni 2018, luptă pentru victorie și pentru calificarea în a doua etapă a barajului de promovare în liga a II-a de fotbal a României!

Echipa de fotbal a orașului Ungheni reușește performanța de a încheia faza de play-off a Ligii a III-a pe locul secund, fapt care o împinge în lupta de baraj alături de 3 municipii din alte 3 județe - FC Corvinul 1921 Hunedoara, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și FC Bihor Oradea, pe care o va înfrunta miercuri, de la ora 18.00, pe Stadionul “Central” din orașul Ungheni!

Dragi iubitori ai fotbalului și ai performanței, vă așteptăm alături de roș-albaștrii mureșeni, pentru a încerca o nouă performanță - calificarea în a doua etapă de baraj!

Interviu Victor Prodan, primarul orașului Ungheni: “Mă bucură faptul că am ajuns la performanța de a juca în faza de baraj pentru promovarea în liga secundă de fotbal a României și, desigur, deși nu plecăm ca favoriți în fața celorlalte 3 echipe finaliste din această etapă competițională, fiindcă ne luptăm cu 3 municipii mult mai mari decât noi, iar adversarii noștri au demonstrat că sunt redutabili pe parcursul întregului sezon, C.S. Unirea Ungheni 2018 va intra în teren cu capul sus, gata să își joace șansa pentru promovare!

Vom reprezenta județul în această dublă, tocmai de aceea exprim invitația mea deschisă către toți mureșenii iubitori de fotbal, să vină și să susțină echipa reprezentativă a Mureșului!”

Miercuri, 24 mai 2023, ora 18.00 - Stadionul “Central” Ungheni, strigăm împreună

FORZZA UNIREA! FORZZA UNGHENI!

Lasă un comentariu