Cum reacționează zodiile la infidelitate

Distribuie pe:

Când unul dintre parteneri înșală, iar celălalt află, temelia cuplului se zdruncină, încrederea dispare, în schimb apar răni sufletești care sunt de nevindecat.

Totuși, astrologica.ro afirmă că fiecare dintre noi reacționează diferit la infidelitate, iar unii chiar au puterea să ierte, în funcție de zodie.

Berbec - Fiind zodia care deschide horoscopul, se știe că Berbecul vrea să fie mereu în frunte, are o încredere nemăsurată în el și este loial în orice situație. Dacă îndrăznește să îl înșele cineva, se va răzbuna cu vârf și îndesat, fără să accepte vreo scuză. Se descotorosește de partenerul infidel ca de un nimic, iar iertarea și împăcarea sunt excluse.

Taur - Taurul îți poate spune că te iartă, dar fii sigur că nu va uita niciodată. Nu îți va spune cât de mult l-ai rănit, dar nu se va recupera niciodată complet după această trădare. Va deveni gelos și își va ține partenerul în lesă, fără să mai aibă vreodată încredere în el.

Gemeni - Dacă ești partenerul unui nativ din Gemeni, ar trebui să începi să te rogi în genunchi pentru iertare... înainte ca aventura să aibă loc, adică să îl informezi că ești nemulțumit în cuplu. Singurul mod în care acest semn te va accepta înapoi va fi să îți asumi întreaga responsabilitate pentru acțiunile tale. Asumarea acestei responsabilități îți va îmbunătăți șansele de a fi iertat, dar reușita nu poate fi garantată.

Rac - S-ar putea să ai șansa să îți ceri scuze după ce înșeli un Rac, pentru că este una dintre zodiile cele mai predispuse să te asculte. Nu se grăbește să arunce la coș toate momentele și amintirile plăcute pe care le-ați adunat în viața de cuplu. Infidelul ar trebui să se considere foarte norocos că i se mai acordă o șansă.

Leu - Leul este destul de încrezător în farmecul lui și nu va înțelege niciodată cum ai îndrăznit să îl trădezi. Te va părăsi imediat pentru că știe că se va descurca mult mai bine fără tine și nu există șanse de iertare. Fiind foarte mândru, va dori să păstreze infidelitatea doar pentru el și nici măcar prietenii sau rudele nu vor afla ce i-ai făcut. Totuși, se va răzbuna când nici nu te mai aștepți.

Fecioară - Fecioarei îi place să se simtă în siguranță, așa că dacă cineva o înșală o aruncă complet din zona ei de confort. Însă, chiar dacă este tăcută și timidă, percepe infidelitatea ca pe un atac direct asupra ei. Nu te alungă, dar îți va reproșa întreaga viață că ai trădat-o și se răzbună bârfindu-te cui apucă.

Balanță - Balanța știe că a investit mult în relație și nu vrea să vadă că este irosită din cauza infidelității partenerului. Ea va încerca să-i găsească scuze, ca și cum nu s-a întâmplat nimic grav. Chiar dacă își salvează relația, nu va mai avea niciodată încredere în vorbele și faptele infidelului.

Scorpion - Cel mai bun lucru de făcut dacă ai înșelat un Scorpion este să îi mărturisești acest lucru. El va depăși mai ușor infidelitatea și chiar va asculta ce ai de spus despre acțiunile tale dacă tu ești cel care vine să clarifice situația. Dacă aude despre trădarea ta de la altcineva, îți poți lua adio de la el. Fie se va despărți violent de tine, fie se va răzbuna crunt.

Săgetător - Dacă înșeli un Săgetător și el află despre asta, îl vei pierde. El se asigură constant că viața de cuplu este completă și depune efort pentru a-și mulțumi partenerul. În aceste condiții, infidelitatea este de neacceptat. Va plânge, va țipa, dar te va ține lângă el pentru a-ți reproșa mereu trădarea.

Capricorn - Dacă ai înșelat un Capricorn, nu fugi la el plângând de greșeala pe care ai făcut-o și nu îți pierde răsuflarea cerându-ți scuze pentru infidelitate. Intuiția lui este puternică și își va da seama singur care este situația. Dacă mai are un pic de respect pentru tine, poate te va ierta... cândva.

Vărsător - Vărsătorul va țipa, va plânge și va arunca lucruri în tine când va afla că l-ai înșelat. Dacă poate, te va răni așa cum l-ai rănit și tu. El îți va aminti de toate momentele și experiențele plăcute pe care le-ați trăit împreună și îți va reproșa că le-ai distrus pe toate. Dacă vrei să fii iertat, va trebui să muncești din greu pentru a-i recâștiga încrederea.

Pești - Peștii vor ignora semnele infidelității tale, pentru că nu vor să creadă că persoana pe care o iubesc și în care au cea mai mare încredere le-ar putea face rău lor și relației lor. În cele din urmă, durerea va fi prea mare pentru a o ține înăuntru, iar când va veni acel moment vei dori să fugi, pentru că Peștii vor exploda și nimeni nu va fi în siguranță. Dă-i puțin timp, dar nu te aștepta să te ierte sau să se împace cu tine. Acceptă că ai greșit și că ai pierdut cel mai bun lucru pe care l-ai avut vreodată. (L.P.)

Lucreția Pop

Lasă un comentariu