Astăzi, Festivitate de absolvire la Colegiul Național “Al. Papiu Ilarian”

Distribuie pe:

Astăzi, de la ora 11.00, în Sala Sporturilor din Târgu Mureș, are loc festivitatea de absolvire a promoției 2023 din cadrul Colegiului Național “Al. Papiu Ilarian”. Programat cu mult înainte să se știe de grevă, evenimentul se va desfășura în condiții normale. Chiar dacă susțin protestul, peste 80% din cadrele de la “Papiu” aflându-se în grevă, dascălii de aici au considerat că este nedrept să le răpească tinerilor absolvenți acest moment unic în viața lor. Mai mult, aceștia au și cheltuit deja sume semnificative pentru eveniment, dar și pentru balul de absolvire. Târgu Mureșul se bucură de o tradiție a festivităților de absolvire, aceste evenimente făcând parte din viața comunității și fiind mult așteptate și apreciate.

Următoarea festivitate de absolvire anunțată este cea a Colegiului Național “Unirea” din Târgu Mureș, care va avea loc în 30 mai, ora 12.30, la Sala Sporturilor.

Fiecare unitate de învățământ poate decide cum să organizeze aceste evenimente, nefiind vreo restricție în acest sens. (D.B.)

Dragoș Bardoși

Lasă un comentariu