Magistrala “Apă pe câmpie”: vezi primele imagini de pe Șantier!

Distribuie pe:

Președintele PNL Mureș, Ciprian Dobre, a postat pe pagina sa oficială de Facebook primele imagini de pe șantierul magistralei de apă Luduș - Grebenișu de Câmpie. Lucrările se derulează în cadrul proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Mureș, în perioada 2014-2020 - Zona Luduș-Grebenișu de Câmpie.

“Magistrala «Apă pe câmpie» - firma constructoare înaintează cu stadiul lucrărilor în teren. Termenul pentru finalizarea lucrărilor la aducțiunea de apă Luduș - Grebenișu de Câmpie este unul strâns, iar compania care a câștigat licitația dă dovadă de o bună mobilizare. Succes echipei care se ocupă de execuția acestui proiect pentru a finaliza lucrarea la termen!”, a scris liderul PNL Mureș, Ciprian Dobre.

Lucrările la aducțiunea de apă Luduș - Grebenișu de Câmpie au început oficial pe data de 12 mai, după ce amplasamentul a fost predat constructorului SC Aqua Serv Cluj SRL, în data de 11 mai 2023.

Contractul de finanțare pentru magistrala de apă a fost semnat în luna martie a acestui an de Guvernul României condus de premierul Nicolae Ciucă. Alte două licitații pentru sisteme de alimentare și rețele de apă în cadrul proiectului sunt în derulare.

PNL Mureș

Lasă un comentariu