Festivitatea de absolvire a promoției 2019 - 2023 a Colegiului “Petru Maior” din Reghin

Distribuie pe:

Discursul rostit de directorul Colegiului “Petru Maior” din Reghin, Gheorghe Dărăban, cu ocazia festivității de absolvire a promoției 2019 - 2023, care a avut loc ieri: “Ne bucurăm astăzi alături de o generație de absolvenți, care ne va reprezenta cu cinste, pe toți deopotrivă - școală, familie, societate. În cei patru ani de liceu am clădit împreună cu convingerea că doar educația poate modela minți și suflete. Suntem mândri de voi, dragi absolvenți, iar astăzi, când celebrăm absolvirea liceului, vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut pentru ca școala noastră să dobândească nume și renume. Colegiul “Petru Maior” a fost locul unde ați intrat copii și de unde ieșiți oameni mari, pregătiți să înfrunte provocările vieții. Colegiul “Petru Maior” a fost școala care v-a oferit deschideri, care v-a format, iar pentru aceasta trebuie să îi fiți recunoscători mereu! Continuați să pășiți cu încredere pe drumul pe care această școală vi l-a deschis, fiți recunoscători profesorilor și părinților voștri și păstrați această zi ca cel mai frumos moment al anilor de liceu.

Mulțumesc valorosului corp profesoral al Colegiului “Petru Maior” pentru implicare, profesionalism și dăruire, spre a obține și în acest an școlar rezultate remarcabile în activitatea didactică și performanțe la olimpiade și concursuri școlare.

Dragi absolvenți,

Sunteți GENERAȚIA cu nr.100 a Colegiului “Petru Maior”. Fiți mândri că sunteți absolvenții acestei școli. Dovediți, mai departe, că drumul vostru a fost bine ghidat de cei care v-au educat. Vă dorim succes și împliniri și vă promitem că porțile colegiului nostru sunt deschise pentru voi și în continuare, iar dascălii voștri sunt dispuși să vă dea oricând un sfat părintesc.

Aduc mulțumiri, și de această dată, tuturor celor care au fost alături de noi și ne-au ajutat să putem desfășura un act educațional de calitate (părinți, Primăria și Consiliul Local Reghin, Inspectoratul Școlar Județean Mureș), asigurându-i de stima și prețuirea noastră. Dorim tuturor sănătate multă și realizări frumoase pe toate planurile, iar vouă, dragi absolvenți, mult succes la examenele care vă așteaptă și mai ales un drum lin în viață! Felicitări promoției 2019-2023 a Colegiului “Petru Maior” Reghin!”

Lasă un comentariu