InfoCultural

Distribuie pe:

Filarmonica de Stat Târgu Mureș

* Primul concert cameral al lunii viitoare va avea loc marți, 6 iunie 2023, ora 19, în Sala mică a Palatului Culturii.

Protagoniști: violonistul Valentin Șerban și pianistul Mihai Diaconescu.

În program: J. Brahms: Scherzo din Sonata FAE; L. van Beethoven: Sonata nr. 7 în do minor, op.30, nr. 2; C. Franck: Sonata în La major pentru vioară și pian. Biletele se pot procura de la casieria Filarmonicii, dar și online, pe site-ul Eventbook. https://eventbook.ro/music/bilete-concert-cameral-06-iunie

* Primul concert simfonic al lunii iunie se va desfășura joi, 8 iunie, și va fi dirijat de Min Gyu Song (Coreea de Sud).

Soliști: laureații Concursului de Interpretare “New Hope”: Cornelius Zirbo (violoncel) și Cadmiel Boțac (pian).

În program: D. Șostakovici: Concertul nr.1 pentru violoncel și orchestră în Mi bemol major op.107; W.A. Mozart: Concertul nr. 20 pentru pian și orchestră în re minor, KV 466; S. Prokofiev: Simfonia nr.1 în Re major, op.25 “Clasică”.

Biletele se pot procura de la casieria Filarmonicii și online pe site-ul Eventbook. https://eventbook.ro/.../bilete-targu-mures-concert-simfonic

Spectacol de final de an școlar

În zilele de 6 și 7 iunie, Școala Populară de Arte Mureș organizează Spectacolul de final de an școlar, cu participarea elevilor Școlii.

Manifestarea va avea loc în sala de spectacole a Teatrului Ariel din Târgu Mureș, strada Poligrafiei nr. 4, după următorul program: 6 iunie, ora 18 - spectacol de muzică clasică și ușoară; 7 iunie, ora 18 - muzică populară.

Cuvântul de deschidere va fi rostit de managerul Școlii Populare de Arte, Iuliu Praja. Intrarea este liberă.

Expo UMFST

UMFST “George Emil Palade” din Târgu Mureș reamintește celor interesați că Sala Polivalentă a Universității găzduiește, în perioada 19 mai - 15 iunie 2023, expozițiile “Mașinile lui Leonardo da Vinci” și “Imperiul Roman - Tehnologia Învingătorilor”, reunite pentru prima dată în același spațiu expozițional.

Premieră la Naționalul târgumureșean

Marți, 6 iunie, ora 19, Compania “Liviu Rebreanu” a Teatrului Național Târgu Mureș prezintă, în premieră, spectacolul cu piesa Totul e relative (Relatively Speaking) de Alan Ayckbourn.

Regizorul Claudiu Goga revine la Compania “Liviu Rebreanu” (după succesul producției “Ivanov” de A.P. Cehov) cu un spectacol care e în egală măsură un semnal de alarmă și o veritabilă terapie prin râs.

Distribuția: Elena Purea - Sheila; Dan Rădulescu - Philip; Alexandru-Andrei Chiran - Greg; Loredana Dascălu - Ginny.

Regia artistică și ilustrația muzicală: Claudiu Goga * Scenografia: Iuliana Gherghescu * Traducere: Irina Velcescu* Sufleor: Laura Moldovan * Regia tehnică: Teodora Crăciun.

Spectacolul va avea loc la Sala Mare, iar biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrunational.biletmaster.ro/.../Totul-e-relativ

Lasă un comentariu