De 1 IUNIE, Promovarea unui stil de viață sănătos 

Distribuie pe:

Pentru ca Ziua Copilului să nu rămână neuitată, de 1 iunie, la Târgu Mureș, Asociația Internațională a Polițiștilor - I.P.A. Regiunile 1, 2, 3 și 4 Mureș a organizat, prin sprijinul Universității Dimitrie Cantemir, mai multe activități destinate copiilor, în incinta campusului universitar.

Alături de polițiștii Serviciului Criminalistic și de specialiști din cadrul Agenției Naționale Antidrog, copiii s-au avântat în jocuri și activități interactive, dezlegând enigme, ridicând amprente și căutând probe sau indicii.

Vremea bună a reprezentat un bun prilej de veselie și dans, alături de Zumba Kids Mureș.

De asemenea, cei mici s-au întrecut la cros și și-au etalat talentele artistice în cadrul unui concurs de desen.

Bineînțeles că la finalul activităților, micii participanți au fost recompensați pentru energia, emoțiile pozitive și zâmbetele aduse, așa cum se cuvine.

În speranța ca această activitate și-a atins scopul, de a promova stilul de viață sănătos, legarea de noi prietenii și asimilarea de cunoștințe, organizatorii urează tuturor copiilor și părinților sincere mulțumiri pentru participare.

Comitetele executive ale I.P.A.- Regiunile 1, 2, 3 și 4 Mureș, dar și Inspectoratul de Poliție Județean Mureș au urat tuturor copiilor un sincer ,, La mulți ani!”, copilărie fericită și multe zâmbete calde!

IPJ MUREȘ 

Lasă un comentariu