Ziua Copilului în imagini

Distribuie pe:

Vremea bună a făcut ca manifestările dedicate Zilei Copilului să se bucure de o audiență mare în cele mai multe dintre localitățile județului nostru. Vă propunem un fotoreportaj cu instantanee de la principalele evenimente organizate de 1 Iunie.

Târgu Mureș: Cetatea Medievală a devenit neîncăpătoare încă de la primele ore ale zilei de 1 iunie. La fel a fost și la Platoul Cornești, unde, binențeles, atracția principală a fost Grădina Zoologică, cei mici având parte de multe surprize, cum ar fi concerte, o caravană muzicală și ateliere meșteșugărești, dar și de intrare gratuită.

Reghin: Inspectoratul Școlar Județean Mureș împreună cu educatoarele reghinene au organizat, de 1 Iunie, o petrecere pentru copii, pe Stadionul Avântul.

Sighișoara: Copiii din Sighișoara au avut parte de multe surprize la evenimentul organizat de primăria orașului în colaborare cu partenerii săi, pe Stadionul Municipal. Punctele de atracție au fost expozițiile pompierilor și militarilor sighișoreni.

Luduș: În parcul tineretului, Grădinița “Căsuța Fermecată” a adus în atenția tuturor copiilor multe activități educative și distractive. De asemenea, Festivalul “Călător prin lumea copilăriei”, ajuns la a x-a ediție, a fost încheiat frumos cu implicarea copiilor la atelierele de creație, pictură pe față și jocuri distractive: farfuriile zburătoare; caracatița veselă; animale fericite; albinuțe harnice; o lume colorată; suflet de indian; pălăriile vesele; micii exploratori; clovnii jucăuși.

Târnăveni: Proiectul “Călător prin lumea copilăriei” s-a desfășurat în parcul din fața Primăriei Târnăveni, cu participarea preșcolarilor, antepreșcolarilor și cadrelor didactice de la grădinițele și creșa din oraș.

Sărmașu: Primăria orașului Sărmașu și Liceul Teoretic Samuil MICU Sărmașu au pregătit o mulțime de activități distractive și captivante pentru toți copiii din comunitate: ateliere de pictură, pictură pe asfalt și pictură pe față, concurs de biciclete și un mini campionat de fotbal.

Poliția alături de cei mici. De 1 iunie, polițiștii mureșeni, în colaborare cu reprezentanții Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Alba Iuliei au oferit o altfel de Zi a Copilului unui număr de 15 copii, din localitatea Delenii. Asociația Internațională a Polițiștilor - I.P.A. Regiunile 1, 2, 3 și 4 Mureș a organizat, prin sprijinul Universității Dimitrie Cantemir, mai multe activități destinate copiilor, în incinta campusului universitar.

Dragoș Bardoși

Lasă un comentariu