Berbec. S-ar putea să fiți iritat din cauza neînțelegerilor cu partenerul de afaceri. Vă sfătuim să discutați calm și să încercați să ajungeți la o concluzie comună.

Taur. S-ar putea să fiți nevoit să plecați într-o scurtă călătorie în interesul familiei. Este o zi bună pentru comunicare și pentru negocieri.

Gemeni. Sunteți foarte ocupat cu problemele unei rude mai în vârstă. Pe plan social, traversați o perioadă bună.

Rac. Este o zi favorabilă comunicării și călătoriilor scurte în interes de afaceri. Reușiți să luați o decizie în privința relațiilor sentimentale.

Leu. Sunteți comunicativ și convingător și reușiți să aplanați un conflict apărut în cercul dumneavoastră de prieteni

Fecioară. Vă hotărâți să faceți o investiție profitabilă pentru familie și trebuie să faceți mai multe drumuri scurte. Viața sentimentală e la cote maxime.

Balanță. Vă simțiți foarte bine la o întâlnire cu prietenii. Fiți cumpătat pentru că sunteți predispus la probleme digestive.

Scorpion. Dacă vi se propune o colaborare, vă sfătuim să nu ezitați. Aveți toate șansele să câștigați bine. Atenție la sănătate! 

Săgetător. Luați o decizie inspirată și reușiți să rezolvați o problemă. Sunteți hotărât să terminați o lucrare începută.

Capricorn. Dimineața luați o decizie care vă răstoarnă toate planurile. S-ar putea să plecați într-o scurtă călătorie.

Vărsător. Primiți o sumă mare de bani și aveți posibilitatea să porniți o afacere. Comunicați foarte bine și aveți o putere de convingere.

Pești. Aveți ocazia să luați decizii importante. Sunteți foarte ocupat, dar prietenii și familia vă ajută să rezolvați toate problemele.