Berbec. S-ar putea să fiți indispus din cauza unui eșec în afaceri sau a unei discuții în contradictoriu cu un prieten.

Taur. Vă recomandăm să vă amânați vizitele planificate pentru azi. S-ar prea putea să nu decurgă întocmai cum ați dori.

Gemeni. S-ar putea să aveți o neînțelegere cu persoana iubită și să plecați într-o excursie cu prietenii. Nu exagerați pozând în victimă!

Rac. Dimineața sunteți dezamăgit de un partener de afaceri în care ați avut mare încredere. Nu puneți la suflet!

Leu. S-ar putea ca o dispută cu o femeie din familie să vă dea de gândit. N-ar strica să vă întrebați dacă aveți o atitudine corectă față de cei din jur.

Fecioară. S-ar putea ca o întâlnire de afaceri să nu decurgă conform așteptărilor și să rămâneți cu un gust amar. Nu vă descurajați!

Balanță. Chiar dacă aveți multe probleme de rezolvat, vă sfătuim să vă relaxați. Dimineața aveți de gând să cheltuiți o sumă importantă.

Scorpion. Nu este momentul să începeți noi activități. S-ar putea să nu găsiți cele mai bune soluții și să aveți parte de o dezamăgire.

Săgetător. S-ar putea ca cei din jur să nu vă aprecieze ideile la adevărata lor valoare, dar asta nu vă descurajează.

Capricorn. Evenimente neprevăzute vă determină să vă schimbați programul. S-ar putea să fiți nevoit să plecați într-o delegație.

Vărsător. S-ar putea să nu intrați nici azi în posesia unor bani pe care trebuia să îi primiți zilele trecute. Amânarea unei călătorii planificate mai demult.

Pești. Sunteți cu capul în nori și s-ar putea să pierdeți din vedere probleme importante. Puteți rezolva tot ce v-ați propus, cu condiția să vă concentrați.