Berbec. Nu este momentul să începeți activități dificile, pentru că vă lipsește simțul practic. S-ar putea să nu fiți prea inspirat.

Taur. Dimineața sunteți puțin confuz, motiv pentru care s-ar putea să nu vă faceți înțeles prea ușor. Vă sfătuim să vă ordonați ideile.

Gemeni. Deși vă simțiți în formă, s-ar putea să descoperiți că nu prea aveți spor și că nu vă reușește mai nimic. Astăzi nu prea sunteți realist.

Rac. Primiți o sumă importantă de la o persoană din familie și începeți să vă faceți planuri. Ar fi bine să nu vă pripiți, pentru că vă lipsește simțul practic.

Leu. Dimineața s-ar putea să aveți probleme la serviciu dacă nu reușiți să vă concentrați. Nu este exclus să petreceți o seară romantică.

Fecioară. În prima parte a zilei sunteți confuz și indispus. Vă recomandăm să nu vă asumați riscuri, pentru că șansele de reușită sunt minime.

Balanță. Aveți planuri mari, în special în domeniul financiar. Vă sfătuim să aveți mai multă răbdare și să munciți mai ordonat.

Scorpion. Sunteți foarte sensibil și nu vă convine nimic. Încercați să depășiți cât mai repede această stare, pentru că vă poate afecta relațiile cu ceilalți!

Săgetător. Nu este o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii sau pentru afaceri. Sunteți mofturos și nu prea aveți chef de vorbă.

Capricorn. Încercați să nu vă asumați prea multe responsabilități! Riscați să nu vă iasă mare lucru. Primiți o mână de ajutor de unde nici nu vă așteptați.

Vărsător. Dimineața s-ar putea fiți confuz și să aveți dificultăți de comunicare. Nici intuiția nu vă ajută din cale afară, așa că ar fi bine să nu mergeți la risc.

Pești. Nu este o zi favorabilă pentru investiții și planuri de viitor. În schimb, relațiile sentimentale vă oferă mari satisfacții.