O STAFIE BÂNTUIE LUMEA POLITICĂ ROMÂNEASCĂ

Distribuie pe:

O stafie bântuie lumea politică românească. Este stafia AUR. Politicieni și jurnaliști, televiziuni și tefeliști, informatori și analiști și-au dat mâna pentru a ucide “monstrul”. Apelurile telectualilor neomarxiști, acuzele protestatarilor aflați în serviciu permanent, culturnicii urletelor de stradă, băgători de seamă nebotezați s-au repezit să-și aducă serviciile “civice” în slujba democrației model, în afara căreia nimic nu trebuie să se manifeste. Au trecut la aplicarea tehnicilor de manipulare în ele, 18 trepte ale kaghebismului lui Volkov, făcând din liderii acestei mișcări naționale niște monștri contagioși mai ceva decât covidul mutant, nefrecventabili, plini de păcatele istoriei și de faptele renegaților.

Au maculat fără de rușine valori și oameni doar pentru că au fost sau sunt ALTFEL. Sunt altceva pentru că au ieșit din ferma mimeților politici și nu mai acceptă botnița socială și avortul adevărului. Pachetul de intrigi a fost repede elaborat și aruncat pe piața minciunilor care abuzează vitriolar percepția publică. Le cunosc bine modelul de acțiune subliminal, le știu țintele predilecte, le știu intențiile viitoare.

Tac de mai bine de două luni. Pentru a nu escalada infamiile lor. Dar văd că acțiunile lor sunt pe cale de a se împlini. Liderii AUR sunt deja contestați de unii colegi din propriile structuri și au intrat în conflict, indus cu mare perfidie, chiar cu formațiuni gemene ideologic și de bună credință. Distrugerea coeziunii acestei mișcări de Resurecție a Conștiinței Naționale este proiectată chiar în Legile Securității ce urmează a fi reluate în dezbatere publică. Știm și pe cei care le-au moșit, pitiți acum pe după perdelele unor Institute patronate de instituții intangibile. Spaimele lor vin din iminenta lor demascare, din impostura practicată ca politică de stat, din abandonarea interesului vital și protecției Națiunii Române. Loviturile lor sunt ca ale animalului în agonie: disproporționate, neselective și distrugătoare.

Din păcate, am văzut și efectele acestor tehnici de învrăjbire între patrioți. Dialogul invectivelor și acuzelor la distanță, dar pe aceeași partitură încriminantă, între liderii AUR și președintele fostului partener electoral “NEAMUL ROMÂNESC” este evidența vie că le-a reușit. Atacurile la persoană, folosirea etichetărilor abjecte, răsturnarea prezumțiilor de nevinovăție, diabolizarea vectorilor de opinie, consacrați în spațiul politic și cultural românesc, izolarea activiștilor de forță și excluderea lor din structurile politice consacrate mi-au relevat sursa originară a “influencerilor”. Sunt împotriva muțeniei politice, dar detest excesele decăzute în vulgaritate și neomenie.

Distinși colegi, camarazi, prieteni și neprieteni dar cu toții iubitori de Neam și Țară. Respirați adânc și gândiți cu smerenie. Coaceți-vă bine gândul sub limbă, înainte de a-l rosti! Mai presus de noi este Cauza Noastră. Avem de zidit o Țară și de ridicat un Neam. Avem nevoie, mai mult ca oricând, de fiecare picătură de românism, toate adunate în Marea Cupă de Aur a Patriei. Vă chem pe toți la reținere și toleranță. Vă chem la veghe permanentă pentru a zădărnici lucrarea potrivnicilor ce s-au cuibărit în vetrele noastre. Dacă nu vom ști să fim împreună, indiferent în ce loc ne vor găsi vremile viitoare, nu vom merita respectul istoriei. Fericiți sunt făcătorii de pace, căci ei fiii Domnului se vor numi!

Curtea de Argeș,

21 februarie 2021

 

Lasă un comentariu