Berbec. Sunt șanse să aranjați o colaborare avantajoasă, care să vă aducă venituri considerabile. Relațiile cu partenerul de viață urmează un curs ascendent.

Taur. Profunzimea ideilor și ambiția vă ajută în activitatea profesională și în afaceri. Rezolvați cu ușurință toate problemele de la serviciu sau din familie.

Gemeni. Aveți posibilitatea să finalizați proiecte îndrăznețe, mai ales în domeniul afacerilor. Sunt șanse mari să evoluați pe plan profesional și social.

Rac. Zi prielnică schim-bărilor importante pe plan profesional. S-ar putea să fiți propus pentru o plecare în străinătate, la un schimb de experiență.

Leu. Pot apărea schimbări neașteptate în viața dumneavoastră. Aveți prieteni care vă susțin, la fel ca și familia. Este o zi favorabilă studiului.

Fecioară. La serviciu, șefii vă apreciază ideile. Este posibil chiar să fiți premiat. După-amiază,

s-ar putea să aveți mici probleme de sănătate.

Balanță. Aveți toate șansele să rezolvați problemele financiare ale familiei. Sinceritatea vă ajută să vă consolidați relațiile și să vă faceți noi prieteni.

Scorpion. Aveți mai multe întâlniri de afaceri, care se vor dovedi fructuoase. Dimineață primiți o veste bună, datorită căreia vă schimbați planurile pentru mâine.

Săgetător. Este posibil să luați o hotărâre importantă și definitivă, cu privire la ruperea unor relații. În viitor, se va dovedi că ați procedat corect.

Capricorn. Șefii vă apreciază seriozitatea și ideile constructive. Nu este exclus să fiți propus pentru o mărire de salariu. Puteți să faceți planuri pe termen lung.

Vărsător. Dimineață aveți șanse să vă afirmați la serviciu. Din păcate, s-ar putea să vă atrageți invidia colegilor. Nu neglijați problemele partenerului de viață.

Pești. Este momentul să vă ocupați de situația financiară. Partenerul vă susține și este convins că veți reuși. Aveți de semnat documente oficiale.