Berbec. Dimineața vă lipsește simțul practic și vă irosiți energia. Colegii vă înțeleg și încearcă să vă ajute. Vă recomandăm să fiți prudent.

Taur. Vi se modifică programul pe neașteptate, dar schimbările sunt de bun augur. Vă sfă-tuim să nu luați hotărâri la nervi. Evitați speculațiile financiare!

Gemeni. Vă recomandăm să nu începeți activități noi astăzi, pentru că puteți să vă lo-viți de obstacole neprevăzute. Amânați activitățile dificile.

Rac. De dimineața sunteți hipersensibil și agitat, nu vă simțiți în apele dumneavoastră. Evitați discuțiile în contradictoriu cu cei din jur!

Leu. S-ar putea ca în prima parte a zilei să aveți mici probleme în cămin. Vă recomandăm să le tratați cu calm. Financiar nu stați prea bine.

Fecioară. Dimineața sunteți obosit și confuz, cu un simț practic scăzut. Evitați să luați decizii importante!

Balanță. Zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii și cu persoana iubită. După-amiază, s-ar putea să primiți o sumă importantă de bani.

Scorpion. Aveți tendința să fiți idealist și să credeți că puteți rezolva totul, foarte ușor. Fiți mai realist, ca să nu aveți surprize neplăcute!

Săgetător. S-ar putea să fiți dezamăgit, pentru că o întâlnire de afaceri nu decurge cum ați fi vrut. Nu este o zi prea bună pentru afaceri.

Capricorn. Deși aveți multă treabă, ar fi bine să mai reduceți ritmul în care munciți. În prima parte a zilei, sunteți tentat să cheltuiți cam mult.

Vărsător. Vă recomandăm să nu începeți activități noi, pentru că aveți tendința să vă grăbiți. Încercați să vă organizați cât mai bine timpul!

Pești. Deși cei din jur nu prea vă apreciază ideile la adevărata lor valoare, nu este cazul să vă indispuneți. Puteți avea mari satisfacții pe plan sentimental.