Oferte au fost pentru „roș-albaștrii", însă jucătorii rămân la ASA Târgu-Mureș!

Distribuie pe:

Clubul ASA Târgu-Mureș dorește să-și exprime punctul de vedere cu privire la un articol apărut miercuri, 21 ianuarie, în presa centrală, în care se făcea referire, din nou, la plecarea unuia dintre componenții lotului, la o altă formație.

Marți, 20 ianuarie, s-a încheiat primul cantonament al perioadei de pregătire, jucătorii primind două zile libere. ASA Târgu-Mureș va pleca vineri după-amiaza în al doilea cantonament, de această dată în Antalya, Turcia. Majoritatea componenților lotului au plecat către localitățile de reședință, sau pentru a-și rezolva problemele personale, urmând să sosească direct la Aeroportul Otopeni. De aceea, prezența unora în București, în aceste zile, este una perfect justificată.

Într-adevăr, clubul ASA Târgu-Mureș a avut oferte de transfer pentru mai mulți jucători, dar aceștia au declinat aceste solicitări, tocmai pentru a continua la Târgu-Mureș munca începută vara trecută, odată cu promovarea în Liga 1. Acest lucru demonstrează că la ASA toată lumea se simte bine și jucătorii formează o adevărată familie, roșu-albastră. Nu putem fi decât bucuroși că, jucătorii de la ASA Târgu-Mureș au căutare la echipele din România, semn că pașii pe care i-am făcut în formarea acestei echipe au fost cei buni.

Obiectivul principal al echipei este în continuare rămânerea în prima ligă, practicarea unui fotbal frumos și obținerea a cât mai multor puncte, în etapele din retur. ASA Târgu-Mureș va aborda fiecare joc doar la victorie, iar vara poate să aducă în inima Transilvaniei o performanță deosebită.

Lasă un comentariu