MARATON HANDBALISTIC PENTRU COMPONENŢII CLUBULUI PEGASUS!!!

Distribuie pe:

Luna februarie se dovedeşte a fi o lună plină de confruntări handbalistice pentru componenţii Clubului Sportiv Pegasus începând cu junioarele IV, neînvinse în competiţia naţională până la această dată, care au efectuat o deplasare de 2 zile prin ţară disputând jocuri de pregătire în compania colegelor din Cluj, Zalău şi Baia Mare, deplasare care a culminat cu prezenţa la antrenamentul vicecampioanelor naţionale de la HCM Baia Mare, care, deşi se pregăteau de confruntarea decisivă pentru accederea în sferturile de finală din Liga Campionilor contra celor de la Fleury au dat dovadă de multă amabilitate oferind autografe şi făcând poze cu handbalistele noastre! Mulţumim HCM Baia Mare!!!

Nici cei mai mici dintre componenţii familiei Pegasus nu s-au lăsat mai prejos, grupele de fete şi băieţi fiind prezente în acest sfârşit de săptămână la Turda unde clubul din localitate, AHC Potaissa, cărora le mulţumim pe această cale pentru invitaţie, a organizat a IV-a ediţie a memorialului „Ioan Deteşan", piticii având ocazia să joace 22 (!!!) de meciuri minihandbal în compania unor echipe din Baia Mare, Seini, Alba Iulia, Sibiu, Cluj, Oradea, Tăureni, Târgu-Mureş şi Turda!

Şi pentru că toate nivele să fie acoperite, cele 2 antrenoare ale clubului, Biro Zita şi Andrea Luca, au participat cu succes în calitate de jucătoare ale clubului de handbal amator „Active 7" la turneul organizat duminică în sala LPS Szasz Adalbert, în cadrul Campionatului judeţean al Harghitei, câştigând ambele meciuri disputate şi păstrând poziţia de lider cu şanse mari de a obţine pentru al doilea an la rând titlul de Campioane!!! Felicitări antrenoarelor noastre şi echipei „Active 7"!!!

Pe aceasta cale „ACS Pegasus Târgu-Mureş" doreşte să mulţumească părinţilor, sponsorilor şi tuturor celor care susţin activitatea clubului!!! FORZA PEGASUS!!!

Lasă un comentariu