City'us Târgu-Mureş s-a calificat în finala campionatului naţional de futsal!

Distribuie pe:

Formaţia City'us se califică pentru al 7-lea an consecutiv în finala campionatului naţional de futsal, după victoria cu 3-1 din meciul decisiv cu Autobergamo Deva. Cu scorul general de 2-1, campionii vor juca şi anul acesta pentru titlu, în compania celor de la Informatica Timişoara, primul meci pe teren propriu, jocul 2 şi poate jocul 3, în Banat. Pe această cale, clubul City'us Târgu-Mureş ţine să le mulţumească tuturor celor care au fost şi sunt alături de echipă, suporterilor târgumureşeni care au încurajat de fiecare dată jucătorii din tribunele Sălii Sporturilor şi au fost al 6-lea jucător al echipei, iar acum în lupta pentru al 6-lea titlu de campioni. City'us Târgu-Mureş - Autobergamo Deva 3-1 (1-0). Au marcat: 1-0 P. Ferreira (8), 2-0 C. Ribeiro (24), 2-1 Tacot (32), 3-1 Mimi Stoica (33). Au evoluat pentru City'us: Carlao - C. Ribeiro, F. Aguiar, Gherman, P. Ferreira, Szocs, M. Stoica, Răducu, Covaci, Ruxandari, Ţipău. Au jucat pentru Deva: Molina - Ignat, Pânzaru, Obadă, Manya, Cataramă, Tacot, Moţ. Cartonaşe galbene: F. Aguiar / Pânzaru, Obadă, Tacot. Luni, la Deva, cele două formaţii se vor reîntâlni în semifinala Final Four a Cupei României.

„Ţinem să le mulţumim celor care au susţinut şi susţin activitatea acestui club, sprijin care a făcut posibilă cucerirea a 13 trofee în ultimii 8 ani. Mulţumim Primăriei Municipiului Târgu-Mureş şi Consiliului Local Târgu-Mureş pentru parteneriatul care a făcut ca acest club să fie cunoscut peste tot în Europa şi în lume. Prin victoriile noastre am încercat şi credem că am reuşit să facem cinste acestui oraş. Îi mulţumim primarului municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, pentru susţinerea sportului local, a sportului de performanţă. Vom încerca şi în acest an să aducem titlul la Târgu-Mureş! Un titlu pentru suporteri! Un titlu pentru oraş! Un titlu pentru toţi! Mulţumim Târgu-Mureş!"

„Ne-am jucat şansa, dar a fost foarte greu. Oboseala din meciul doi, absenţa lui Cristi Matei şi greşelile noastre au contat enorm. Trebuie să recunoaştem însă că Târgu-Mureş are o echipă foarte bună, cu un lot numeros şi a meritat calificarea. Le urăm multă baftă în finală", a declarat Florin Ignat, antrenorul-jucător de la Autobergamo Deva. La finalul meciului de joi, mureşenii au declanşat fiesta! „Sunt fericit că antrenez asemenea jucători! Sunt mândru de ei şi de cei din jurul meu", a spus la final Cosmin Gherman, antrenorul-jucător al echipei City'us Târgu-Mureş, campioana en-titre. Gherman a preluat echipa la începutul acestui an şi, de atunci, City'us nu a pierdut nici măcar un meci în timpul regulamentar. O singură înfrângere are Gherman ca antrenor al echipei mureşene, la loviturile de departajare, în primul meci din semifinala cu Deva! „Eu nu ştiu ce e acela locul trei! Şi la Deva, cât am evoluat acolo, şi la Târgu-Mureş am jucat doar finale! Mai bifez una", a mai spus Marius Gherman, care a rămas impresionat de numărul mare de spectatori prezenţi aseară în tribunele Sălii Sporturilor din Târgu-Mureş. „De un an nu am mai văzut atât de multă lume. Le mulţumesc fanilor şi îi aşteptăm şi la primul meci al finalei", a mărturisit tehnicianul mureşenilor.

Lasă un comentariu