REVOLUȚIE LA BARCELONA! DE 15 ANI NU S-A MAI VĂZUT ASTA PE CAMP NOU! CE AU DECIS ȘEFII DUPĂ RUȘINEA ISTORICĂ DE PE ANFIELD

Distribuie pe:

Barcelona este ca o fiară rănită după înfrângerea umilitoare suferită în fața lui Livepool, în semifinalele Champions League, iar șefii de pe Camp Nou au ajuns la concluzia că echipa are nevoie de un restart total în această vară, în ciuda faptului că Valverde a adus un nou titlu clubului în acest sezon. El Mundo Deportivo anunță planul pus la punct de catalani pentru această vară, menit să readucă echipa în fruntea Europei, în cel mai scurt timp. Eșecul cu Liverpool a fost picătura care a umplut paharul, după ce și anul trecut, Barcelona a părăsit rușinos Liga Campionilor, după o revenire similară a Romei. Valverde va plăti cu postul înfrângerea din Anglia, anunță sursa citată, iar favoriți în acest moment pentru înlocuirea spaniolului sun Massimiliano Allegri (Juventus) și Erik ten Hag (Ajax), aflați în capul unei liste pe care mai apar Xavi Hernandez, Roberto Martinez sau Mauricio Pochettino.

Schimbări majore în lot! Cea mai mare „revoluție" în era Messi

Și lotul se pregătește de un restat, probabil cel mai important de când Leo Messi a debutat la echipa mare a catalanilor. Transferul lui Frenkie de Jong e deja rezolvat, iar Barcelona mai are două ținte importante în vară: Antoine Griezmann și Matthijs de Ligt. Inclusiv Luka Jovic se află pe lista de achiziții a Barcei, însă bosniacul pare mai aproape de Real Madrid. Lista venirilor va fi cu siguranță mai amplă, scriu spaniolii, în condițiile în care șefii Barcelonei consideră că echipa a ajuns la finalul unui ciclu și e luată în calcul cedarea unor jucători importanți precum Coutinho, Rakitic, Jordi Alba sau Busquets.

Lasă un comentariu