PERFORMANȚE ALE SPORTIVILOR MUREȘENI - CLUBUL TIGER BUDO - LOCUL 1 ÎN CLASAMENTUL NAȚIONAL AL CLUBURILOR DE KARATE KYOKUSHIN

Distribuie pe:

Ultima competiție din anul 2019, desfășurată recent la Oradea, a marcat, totodată, și realizarea clasamentului național al cluburilor afiliate Federației Române de Karate Kyokushin. Astfel, conform punctajelor obținute, clubul Tiger Budo, antrenor Sensei Traian Dumbrăvean 4 DAN, s-a situat pe primul loc în clasamentul național al cluburilor de Karate Kyokushin.

Pe parcursul anului, activitățile Clubului târgumureșean au cuprins atât participări la competiții naționale, internaționale și europene, cât și participarea și organizarea de stagii de pregătire.

Nu mai puțin important este faptul că a organizat antrenamente pentru copii, adulți, dar și pentru persoane cu dizabilități, având, de asemenea, participări la competiții dedicate persoanelor cu dizabilități. În ceea ce privește evenimente sportive, în anul 2019, Tiger Budo a organizat, în colaborare cu Federația, Campionatul Național de la Târgu-Mureș, în cadrul căruia s-a introdus și o secțiune dedicată persoanelor cu dizabilități și Cupa Zonală pentru copii U12 ani. Totodată, a avut un rezultate remarcabil la Campionatul European prin Norbert Tanaszi, locul 1, și s-a îmbogățit cu două centuri negre, precizează reprezentanții clubului.

“Le mulțumesc, în numele Clubului, sportivilor, părinților, persoanelor care ne sprijină financiar, moral sau chiar și cu o vorbă bună. Mă bucur că oamenii au înțeles că fără mici sacrificii și susținere de orice fel este foarte dificil să realizăm ceva. Prin urmare, acest locul 1 obținut de Tiger Budo este al nostru, al tuturor celor care au pus umărul la realizarea activităților din 2019. Anul viitor se anunță și mai interesant și, cu certitudine, vom avea rezultate cel puțin la fel, dacă nu chiar mai bune”, a declarat antrenorul clubului, Sensei Traian Dumbrăvean 4 DAN.

Lasă un comentariu