PRIMUL VENTILATOR MECANIC 100% ROMÂNESC, INVENTAT LA TÂRGU-MUREȘ, FUNCȚIONEAZĂ IMPECABIL!

Distribuie pe:

Firma târgumureșeană Gaze Industriale informează că, în Duminica Floriilor (12 aprilie a.c.) a finalizat ultimele modificări ale ventilatorului mecanic, supunând aparatul la cele mai dure teste pentru a verifica buna sa funcționare și pentru a finaliza cele mai fine reglaje, după ce Comisia de lucru formată din ingineri militari, medici militari, angajați ai Agenției de Cercetare pentru Tehnică și Tehnologii Militare (ACTTM), ai spitalului militar și, nu în ultimul rând, medici ATI de la spitalele din Brașov și București au considerat că proiectul este pe calea cea bună.

Concluzie: „A făcut față cu brio și funcționează impecabil! Nu o spunem doar noi, ci și echipa de testare de la Centrul de Simulare și Abilități Practice din cadrul UMFST George Emil Palade Târgu-Mureș", afirmă reprezentanții companiei: „Testele efectuate pe plămânul artificial ne-au arătat că poate fi utilizat pe orice fel de pacient. Am implementat noi moduri de lucru cu echipamentul. Ventilatorul mecanic permite controlul PIP, PEEP, FiO2, volum, număr de respirații etc.", detaliază specialiștii, mulțumind pentru ajutor rectorului UMFST George Emil Palade, dl. prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, directorului Centrului de Simulare și Abilități Practice, dl. conf. dr. Janos Szederjesi, medic primar ATI, precum și șefului de lucrări, dl. dr. Marius Petrișor, medic ATI.

„Orice ajutor din partea medicilor din România este binevenit. Vom încerca să ținem cont de fiecare sugestie. Implicarea dumneavoastră contează! Ne găsiți la: contact@gazeindustrialemures.ro

sau la sediul companiei - Târgu-Mureș, strada Barajului nr. 8", notează conducerea firmei mureșene.

Lasă un comentariu