PACHETE CU PRODUSE ALIMENTARE PENTRU PERSOANELE DEFAVORIZATE

Distribuie pe:

Direcția de Asistență Socială (DAS) Târgu-Mureș desfășoară, în perioada 14 septembrie - 20 octombrie, distribuirea pachetelor cu produse alimentare provenite din stocurile de intervenție comunitare destinate categoriilor de persoane defavorizate din România, în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate - POAD.

Beneficiari eligibili sunt - potrivit prevederilor legale în vigoare - persoanele singure și familiile cărora le este stabilit, prin dispoziție scrisă, dreptul la un venit minim garantat, precum și familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei.

Pachetele conțin: făină albă de grâu (5 kg); mălai (4 kg); paste făinoase (800 g); ulei (4 litri); zahăr (2 kg); orez (4 kg); 5 conserve din carne de vită a câte 300 g; 3 conserve din carne de porc a câte 900 g; 5 conserve pate de ficat de porc a câte 200 g; 2 borcane de compot de fructe a câte 720 ml; 1 borcan de gem de fructe (360 g); 1 borcan de gem de fructe dietetic (360 g).

Produsele sunt preambalate în cutii de carton, cu o greutate de aproximativ 25 kg/cutie și sunt distribuite, pentru toate categoriile de beneficiari, în locația de pe strada Ludușului nr 29, Târgu-Mureș, de luni până vineri, în intervalul orar 8.30 - 15.30.

Pentru a putea ridica produsele, titularul se va prezenta cu actul de identitate în original, iar în vederea limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2 este necesară respectarea măsurilor de prevenție prevăzute de actele normative în vigoare, precizează reprezentanții conducerii DAS Târgu-Mureș.

ILEANA SANDU

Lasă un comentariu