18 APELURI PENTRU INTERVENȚII DE URGENȚĂ

Distribuie pe:

Un număr de 18 apeluri prin care se solicită intervenția de urgență a salvamontiștilor au fost înregistrate în acest weekend la Dispeceratul Național Salvamont, 19 persoane fiind salvate în urma intervențiilor.

“În cazul acestor intervenții au fost salvate 19 persoane, dintre acestea, 9 persoane fiind predate la serviciile de Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital. A fost înregistrat și un deces, rolul salvamontiștilor reducându-se la recuperarea victimei și predare către serviciul IML”, informează pagina de Facebook a Salvamont România.

Potrivit sursei citate, șase apeluri au fost pentru Salvamont Predeal, două pentru Salvamont Gorj, două apeluri pentru Salvamont Bușteni și Salvamont Prahova, câte un apel pentru Salvamont județul Brașov și Salvamont Zărnești, Salvamont Hunedoara și Salvamont Valea Jiului, Salvamont Caraș-Severin, Salvamont Maramureș, Salvamont Bacău, Salvamont Cluj, Salvamont Satu Mare.

Totodată, s-au mai primit 28 de apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană. (Agerpres)

Lasă un comentariu