Sighișoara: Cetățenii au decis, printr-un sondaj, ca Revelionul să fie sărbătorit cu focuri de artificii

Distribuie pe:

Primarul municipiului Sighișoara, Iulian Sîrbu le-a mulțumit sighișorenilor care și-au exprimat opinia într-un sondaj on-line referitor la spectacolul de focuri de artificii din noaptea de Revelion. Sighișorenii și-au putut exprima opiniile fie pe Facebook fie pe Instagram. Rezultatele au fost covârșitoare în favoarea focurilor de artificii. Pe Facebook doar 23% au vot împotriva focurilor de artificii iar pe Instagram doar 14% au arătat că nu sunt de acord cu focurile de artificii. “Vă mulțumesc tuturor pentru că v-ați exprimat opinia sinceră în ceea ce privește spectacolul cu foc de artificii! Dincolo de rezultat, mă bucur să văd implicarea dumneavoastră în comunitate.

Sunt conștient că nu toți sighișorenii folosesc rețelele de socializare, însă în același timp este cea mai rapidă metodă prin care putem comunica. Așa cum știți, în paralel, iau «pulsul străzii» în fiecare zi”, a transmis Iulian Sîrbu locuitorilor vechiului burg medieval.

Acesta a mai comentat faptul că Acum, revenind la subiect, opinia majorității a fost clar exprimată cu “Da”. Contraargumentul principal a fost cel legat de animalele de companie, însă nu aș vrea să se perceapă faptul că, dacă vrei să fie de Anul Nou și artificii, nu iubești animalele. Personal, în noaptea dintre ani, voi avea grijă ca atât cei doi câini ai familiei cât și cele două pisici să fie în siguranță. Conviețuim liniștiți, chiar dacă avem păreri diferite pe o anumită temă, așa cum este și normal.

Astfel, vom avea și anul acesta, în Sighișoara, un spectacol cu foc de artificii organizat de Municipiul Sighișoara pentru a marca trecerea în noul an. Durata va fi mai redusă, însă spectacolul pe măsură! De asemenea, în baza sugestiilor dumneavoastră vom avea și o surpriză.

Lasă un comentariu