Echipele din Rusia rămân suspendate din competițiile europene fotbalistice atâta vreme cât războiul din Ucraina continuă

Distribuie pe:

FIFA și UEFA au suspendat echipele rusești din competițiile europene în februarie 2022, imediat după invazia din Ucraina, și, potrivit unui articol publicat marți de Sky Sports News, nu vor da înapoi atâta vreme cât conflictul continuă. Oficialii Federației de fotbal din Rusia doresc să se folosească de reuniunea Comitetului Executiv al UEFA, care va avea loc miercuri, pentru a aborda problema suspendării echipelor de club și naționale din competițiile europene.

Potrivit mijloacelor mass-media din Rusia, oficialii RFU (Federația Rusă de fotbal) încearcă să redeschidă poarta reintegrării echipelor sale în turneele internaționale, după ce în toamna anului 2022 a amenințat că se va înscrie în Confederația Asiatică de Fotbal. Conform Sky Sports News, semnalele primite din partea UEFA și FIFA sunt clare: echipele de club și naționale din Rusia rămân suspendate din competițiile europene fotbalistice atâta vreme cât războiul din Ucraina va continua.

Sorin Crăciun

Lasă un comentariu