Invitație la FIlarmonică

Distribuie pe:

În data de 9 ianuarie, pianistul Székely Attila va susține un recital de pian “In memoriam Székely István”. În program sunt incluse lucrări de L. van Beethoven, F. Chopin și Liszt F.

Concertele extraordinare de Anul Nou vor avea loc în zilele de joi, 11 ianuarie și vineri, 12 ianuarie și vor fi dirijate de argentinianul Pablo Boggiano. În program vor fi audiate valsuri, polci și marșuri celebre din creația lui J. Strauss. Pablo Boggiano, recunoscut pentru prestațiile sale la pupitrul unor orchestre renumite din Viena, Paris, Londra, Bratislava, Budapesta sau Buenos Aires, a studiat la Conservatorul Național de Muzică “Carlos López Buchardo” din Argentina, apoi la Conservatorul din Viena și la Helsinki, debutând la vârsta de 18 ani ca dirijor. Este câștigătorul a numeroase concursuri internaționale, lucrează în mod regulat cu Orquesta Sinfónica Nacional și Orquesta Filarmónica de Buenos Aires del Teatro Colón din Argentina, a condus Orchestra Boréal din Paris, Orchestra Tonkunstler Viena, Sofia Philharmonic Orchestra, Wiener Concert-Verein și Royal Philharmonic Orchestra din Londra, precum și orchestrele din Budapesta și Bratislava.

Concertele extraordinare de Re-Revelion, dirijate ca în fiecare an de Shinya Ozaki, vor avea loc miercuri, 17 ianuarie si joi, 18 ianuarie. Soliști vor fi soprana Diana Țugui și baritonul György Levente. În program lucrări de J. Strauss, G. Donizetti, G. Puccini și A. Borodin.

Lasă un comentariu