Promovarea valorilor românești

Distribuie pe:

În perioada 23-29 septembrie, Casa Corpului Didactic Mureș organizează vizita de studiu cu participare internațională “Promoting entrepreneurial skills through formal and non-formal activities”. Astfel, Casa Corpului Didactic Mureș va fi gazda celor 11 participanți (factori de decizie în domeniul educațional) din țări precum Germania, Suedia, Lituania, Portugalia, Macedonia, Luxemburg, Estonia.

Evenimentul se desfășoară sub coordonarea și finanțarea Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale, în cadrul Programului Erasmus Plus.

Activitățile care vor avea loc în această săptămână își propun să ofere o imagine de ansamblu asupra modalităților formale și non-formale de dezvoltare a abilităților antreprenoriale ale elevilor și profesorilor și vor cuprinde: întâlniri cu factori de decizie locali, cu reprezentanți ai managementului educațional și ai comunității locale, vizite ale unor instituții de învățământ cu specific în tematica activității, ale instituțiilor cu importanță deosebită pentru istoria locală, specifică zonei transilvane, aflăm de la prof. Cristiana Chira, director al Casei Corpului Didactic Mureș. Domnia sa preciza și că vizita oferă posibilitatea promovării valorilor românești, precum și derularea unor schimburi de experiență în domeniul antreprenoriatului.

Lasă un comentariu