LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ ȘINCAI, PREOCUPĂRI PENTRU SIGURANȚA ELEVILOR

Distribuie pe:

Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită anual la 1 Iunie, a fost în atenția noastră cu ocazia activității de zilele trecute, de la Școala Gimnazială Șincai. Am răspuns cu plăcere invitației doamnei director Mariana Chiseliciuc, preocupată în permanență de siguranța elevilor domniei sale, și am discutat cu elevii despre cât de importantă este informarea, atenția și cunoașterea unor reguli prin care tinerii și minorii să fie feriți de racolarea de către persoane cunoscute întâmplător, în viața de zi cu zi sau în mediul online.

Au fost atenți și au recepționat mesajul nostru și sfaturile transmise, dar cel mai mult i-au captivat filmulețele de prevenire, cu situații concrete de pericol.

Au înțeles cât de ușor se poate pierde controlul și se ajunge în situații de exploatare atunci când semnele pericolului sunt ignorate.

Pentru că urma 1 Iunie, le-am pregătit și o surpriză “dulce” pentru atenția cu care ne-au ascultat și primirea frumoasă de care am avut parte.

Specialiștii Centrului Regional Târgu-Mureș al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane (A.N.I.T.P.) urează tuturor copiilor “LA MULȚI ANI!” și le doresc zile pline de bucurii, dragoste, fericire, dulciuri, jocuri preferate, puritate, duioșie, plimbări, toate într-o lume minunată și sigură.

Lasă un comentariu